Helsinki

Projektipäällikkö

Asiakkaamme, yksi Suomen suurimmista ammattiliitoista etsii kauttamme nyt projektipäällikköä taloushallintojärjestelmien uudistusprojektiin. Projekti kestää alustavasti noin 6 kk ja mahdolliset kesälomat voidaan järjestellä joustavasti. Tässä roolissa voit toimia pääosin etänä, mutta vähintään muutama käynti Helsingissä tarvitaan. Voit toimia halutessasi joko Poolia IT:n projektityöntekijänä tai alihankkijana oman yrityksesi kautta. Huomaathan, että tässä tehtävässä suomenkielen osaaminen on välttämättömyys. 

Asiakkaamme tarvitsee taloushallintojärjestelmien uudistusprojektiin väliaikaisen vetäjän, joka luotsaa projektin sujuvasti maaliin. Hakijoilta toivomme kokemusta vastaavista järjestelmien käyttöönotto- / uudistusprojekteista. Tässä tehtävässä vaaditaan kirjanpidon, palkanlaskennan, osto- ja myyntireskontran ymmärrystä ja hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja, sillä tulet toimimaan linkkinä järjestelmätoimittajien ja talousyksikön välillä.

Lisätiedot

Toivomme, että voit aloittaa työt kesä-elokuussa 2024, ja projektin on määrä kestää noin 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laak (markku.laak@poolia.fi).

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin kerro meille lisää itsestäsi ja taustastasi jättämällä CV:si ja lyhyt hakemuksesi mahdollisimman pian yhdessä tuntilaskutustoiveen / palkkatoiveen kanssa, sillä hakuprosessi on jo käynnissä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme lisää asiakasympäristöstä ja tehtävistä.

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme Henkilöstöala HELA:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
23.05.2024
Viitenumero
17086353
Yhteyshenkilö

Markku Laak

markku@poolia.fi

p. +358 20 729 0831