Lappeenranta, Mikkeli, Jyväskylä

Puunhankintapäällikkö

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisuutta? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Haemme asiakkaallemme Laanialle Puunhankintapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Haemme puunhankintapäällikköä vastaamaan Mikkeli – Jyväskylä – Lappeenranta alueiden energia- ja ainespuun hankinnasta. Toimit esihenkilönä tiimisi puukauppaa tekeville ja puunkorjuusta vastaaville henkilöille. Tällä hetkellä tiimin rakentaminen on menossa. Keskeisiä tehtäviä ovat tiimisi toiminnan tukeminen ja ohjaaminen, toiminnan suunnittelu, seuranta sekä alueen puunhankinnan toimintojen kehitys. Vastuullasi on myös ainespuun myynti alueellasi ja pääset työskentelemään useiden eri sidosryhmien kanssa. 

Mitä toivomme sinulta

 • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa.
 • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivisista tehtävistä. 
 • Hyviä esihenkilötaitoja, tiimiläisten työn ymmärrystä.
 • Pitkäjänteistä suunnittelu- ja koordinointikykyä sekä hyviä neuvottelutaitoja.
 • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. 
 • Oman auton käyttöä ja ajokorttia.
 • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen bioenergiasta, metsänhoidosta ja metsätaloudesta. 

Luonteeltasi olet aktiivisesti työhön tarttuva ja osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Teet mielelläsi yhteistyötä oman puunhankintatiimin kanssa ja nautit asiakaskohtaamisista. Olet tavoitteellinen ja sinnikäs sekä henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi. 

Mitä tarjoamme

 • Näköalapaikan Suomen johtavassa energiapuun hankintayhtiössä.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.
 • Monipuolisen tehtävän ja vastuun omasta puunhankinta-alueesta. 
 • Kilpailukykyiset työsuhteen edut ja joustavan etätyömahdollisuuden.
 • Hyvät työterveyspalvelut.
 • Nuorekkaan ja aktiivisen työyhteisön. 

Heräsikö mielenkiintosi?

Haluatko olla mukana kehittyvässä puuenergia liiketoiminnassa? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan pikimmiten. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilmoitus saatetaan sulkea jo ennen hakuajan päättymistä.

Poolia toimii Laanian rekrytointikumppanina. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Elina Leskiseen (elina@poolia.fi & 020 7290 835) ja Tarja Laaksoon (tarja@poolia.fi & 020 7290 837).

Laania Oy

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö. Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme. 

https://laania.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Lappeenranta, Mikkeli, Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
02.10.2023
Viitenumero
13897418
Yhteyshenkilö

Elina Leskinen

elina@poolia.fi

p. +358 20 7290 835