Ilmajoki

Puuseppä/kokoonpanija

Oletko sinä ahkera ja hyvällä motivaatiolla varustettu työntekijä? Saatko hyvän fiiliksen, kun näet kädenjälkesi ja saat luotua uutta? Kyllä? Hienoa, etsimme asiakkaallemme Piantek Oy Ltd:lle PUUSEPPÄÄ.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaisesti monipuolisia konepuusepäntöitä, kokoonpanoa ja kaikkia kalustamiseen liittyviä työtehtäviä.

Odotamme

Kokenut konepuuseppä osaa valmiiksi kaikki työt mitä tehdään. Voit myös olla hyvät kädentaidot omaava vasta-alkaja, oppimishaluinen asenne ratkaisee. Omaat hyvän piirustusten lukutaidon, olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön antaen kuitenkin arvoa myös tiimityölle. Arvostamme myös luotettavuutta ja sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen aluksi noin 4-6 kuukauden määräaikaisen työn, viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan. Annamme kattavan perehdytyksen tiimin ammattilaisten avustamana.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa järjestelmämme kautta pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Tarvitsemme ainoastaan CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa HR- konsultit Jonna Tunkkari, jonna@poolia.fi ja Malena Borén, malena@poolia.fi. 

Piantek – erikoiskalusteet ja sisustusurakointi

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme erikoiskalusteet liikekeskuksiin, myymälöihin, ravintoloihin, laivateollisuudelle ja muihin vaativiin tilaratkaisuihin. Toteutamme myös tilan muun sisustusurakoinnin.

Asiakkaillemme on erityisen tärkeää työmme laatu, toimitusvarmuutemme sekä tiivis kehitys- ja suunnitteluyhteistyö. Toimiessamme kokonaistoimittajana olemme hioneet tehokkuutemme sekä sisäiset ja ulkoiset laatuvaatimukset huippuunsa. Toimintamme on ympäristöystävällistä. Pääpaikkamme on Ilmajoen Koskenkorvalla ja Helsingin toimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäellä Höyläämötiellä.

Sijainti
Ilmajoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
26.04.2024
Viitenumero
19766704
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854