Pohjanmaa

Rakennusapulainen kesäksi

Löytyykö sinulta työtä pelkäämätön ja innostunut asenne rakennusalaa kohtaan? Kyllä? Silloin voisit olla juuri meidän hakemamme kesätyöntekijä! Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja ahkeraa RAKENNUSAPULAISTA Vaasaan kesäkuun ajaksi. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu erinäiset monipuoliset avustavat työtehtävät rakennustyömaalla. 

Toivomme hakijalta: 

– Reipasta ja aktiivista asennetta töihin
– Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
– Kykyä itsenäiseen työhön sekä tiimityöskentelytaitoa
– Hyvää fyysistä kuntoa ja vähintään 18 vuoden ikää
– Työturvallista työskentelytapaa 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle noin 1 kk määräaikaisen työsuhteen ja mielenkiintoisen kokoaikaisen työn. Mahdollisuuden oppia alan ammattilaisilta ja saat arvokasta työkokemusta sekä kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisen ja koulutuksen mukaan.

Kiinnostuitko? 

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
19.05.2023
Viitenumero
16815061
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856