Keski-Pohjanmaa

Rakennustyöntekijä

Haluatko olla mukana rakentamassa tehtaita tulevaisuuden energiaratkaisuille? Vastataksemme yrityksen kasvuun haemme vähintään kahta RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluu teollisuus- ja julkiset rakentamishankkeet pääosin Kokkola-Pietarsaari alueella. Työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa, mutta sinulla on tiimin täysi tuki. Asuinpaikka voi olla Kokkola – Pietarsaari alueella.

Odotamme

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on tekevä ja tarttuva reipas asenne, sekä halua tehdä laadukasta rakentamista. Arvostamme itseohjautuvaa ja vastuullista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen betonitöistä, runkotöistä tai elementtien asentamisesta.

Tarjoamme:

– Vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen tehtävän
– Joustavan yrityskulttuurin ja urakehitysmahdollisuudet kasvavassa perheyrityksessä
– Mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen omalla ammattitaidolla
– Viihtyisän työympäristön laadukkaan rakentamisen parissa
– Kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.poolia.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 29.1.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian HR-konsultit Malena Borén puh. 040 685 5200 ja Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Jake Rakennus Bygg Oy

Jake Rakennus Bygg Oy on monipuolinen pohjalainen rakennusalan yritys. Toimimme pääasiassa Pohjanmaan sekä Keski- ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Tavoitteenamme on vakiinnuttaa paikkaamme paikkamme itsestään selvänä kumppanina kokonaisvastuu urakassa (KVR) niin teollisuudessa kuin julkisella sektorilla. Haluamme olla ympäristöystävällisten rakennusten edelläkävijä ja tarjoamme laadukasta ja kokonaisvaltaista rakennuspalvelua. Yrityksemme liikevaihto oli vuonna 2022 16,1 miljoonaa euroa ja vuoden 2023 ennuste on noin 20 miljoonaa euroa sekä vuoden 2024 tilauskanta on tähän mennessä noin 17 miljoonaa euroa.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
21.12.2023
Viitenumero
18936651
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856