Tampere

Rakennustyöntekijä

Asiakkaamme HH-kiinteistöpalvelut Oy etsii reipasta ja ammattitaitoista rakennustyöntekijää Pirkanmaan alueelle! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva 

Tarjolla erinomainen työmahdollisuus sinulle, joka nautit käytännönläheisestä työstä, jossa pääset tekemään merkityksellistä kädenjälkeä! Rakennustyöntekijän tehtävässä hoidat kiinteistön monipuoliset korjaustehtävät joko yksin tai työparisi kanssa. Työtehtäviin voivat kuulua mm. sisäremonttia, saneerausta, kylpyhuone remontteja ja muita pienempiä korjauksia. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kyseessä on kokoaikainen (37,5 h) työ, jossa työajat sijoittuvat arkeen klo 8:00-16.00.  

Odotamme 

sinun olevan motivoitunut ja toimeentarttuva kaveri, jolta löytyy reipas ja aktiivisen oma-aloitteinen asenne työntekoon. Sinulla on hyvät IT-taidot sekä teet työsi vastuullisesti ja reippaalla asenteella. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen osaamista ja B-ajokortin. Toivomme myös, että sinulta löytyy omat käsityökalut ennestään. Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta.

Tarjoamme 

kilpailukykyisen palkan, sekä mukavatempoisen arkipäivätyön luotettavalla työnantajalla osana hyvähenkistä ja ammattitaitoista työporukkaa, jossa on helppo viihtyä. Tässä työssä osaamisesi kehittymistä tuetaan ja hyvälle tekijälle on myös etenemismahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? 

Loistavaa! Jätäthän hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan: viivi.chan@poolia.fi/puh. 0207290850. 

HH-kiinteistöpalvelut Oy

on Tampereen alueella jo yli 50 vuotta toiminut perheyritys, joka nimensä mukaisesti tarjoaa kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä palveluita, kuten kiinteistönhuoltoa, puhtauspalveluita, talotekniikkaa ja vartiointipalveluita. Työssä panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen, ammattimaisiin työvälineisiin ja –aineisiin sekä ammattitaidon ylläpitoon. Lue lisää täältä: https://hhkp.fi 

Sijainti
Tampere
Ilmoitus jätetty
24.05.2023
Viitenumero
16878124
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850