Helsinki

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Oletko kokenut rakennuttamisen asiantuntija, jolla on osaamista niin laajojen kuin pienten rakennus- ja talotekniikkahankkeiden läpiviennistä. Tule osaksi Posti Kiinteistöjä rakentamaan Postin kirje- paketti,- varastoliiketoimintojen verkostoa. Etsimme rakennuttamisen asiantuntijaa mielenkiintoisiin ja haastaviin logistiikka-alan rakennuttamisen tehtäviin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Rakennuttamisen osaajana vastaat rakennushankkeiden rakennuttamisesta hankesuunnittelusta takuuajan loppuun saakka ja toimit rakentamisen asiantuntijana hankkeiden sopimusneuvotteluissa, hankkeiden teknillisessä määrittelyssä, sekä peruskorjaushankkeiden suunnittelussa.

Edellytykset

Rakennuttamistehtävässä menestyminen edellyttää sinulta RI- tai DI-tutkintoa ja noin 10 vuoden kokemusta rakennusalalta rakennuttajana tai urakoitsijana, sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Toivomme sinulla olevan RAP tai RAPS pätevyys tai vastaavat tiedot ja taidot. Arvostamme kokemusta rakennushankkeiden läpiviennistä.

Odotamme:

– oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja määrätietoista toimintaa
– hankekokonaisuuksien, samanaikaisten projektien ja niiden toimintamallien hallintaa
– ammattimaista taitoa rakennuttamisen kirjalliseen ja suulliseen viestintään
– kykyä itsenäiseen hankkeiden johtamiseen hyvässä yhteistyössä sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
– osaamista suunnittelun- ja projektinjohtamisen ohjelmistotyökalujen hyödyntämiseen työssäsi 
– matkustusvalmiutta kotimaassa ja lähialueilla
– hyvä kielitaito katsotaan eduksi

Edut

Tarjoamme sinulle

– mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osana kiinteistötiimin ammattiorganisaatiota
– laajan, monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän tilaajan edustajana
– hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet osana asiantuntijaryhmäämme
– postin henkilöstöedut

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultit Kati Rahikka (020 7290 833 tai kati@poolia.fi) ja Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi)

Posti Kiinteistöt 

Posti Kiinteistöt vastaa Postin liiketoimintojen käytössä olevan kiinteistökannan hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä kiinteistökannassa, jonka laajuus on noin 0,8 miljoonaa neliömetriä. Tässä tehtävässä toimit osana tätä asiantuntijayksikköä, johon kuuluu kiinteistötalouden, rakennuttamisen, talotekniikan, kiinteistökehittämisen, ylläpidon ammattilaisia. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Ilmalassa.

tutustu meihin lisää tästä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.04.2023
Viitenumero
12050594
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833