Uusimaa

Regional Sales Manager

Etsimme tavoitteellista ja motivoitunutta Regional Sales Manageria vastaamaan Kohsel A/S:n kasvavasta läsnäolosta Suomen markkinoilla. Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa Kohselin kasvuun oman tekemisesi kautta. 

Työtehtävät

Regional Sales Managerin vastaa Suomen markkinoiden myynnistä ja kannattavan kasvun edistämisestä sekä uusien että olemassa olevien asiakkaiden parissa. Tehtävässäsi tärkeimpänä vastuualueena on seurata ja koordinoida tavoitteiden, strategioiden ja toimintasuunnitelmien toteutumista. Laadit budjetteja, strategioita ja toimintasuunnitelmia avainasiakkaille ja olet aktiivisesti mukana uusien markkinamahdollisuuksien tunnistamisessa sekä asiakkaiden tarpeiden analysoinnissa.

Tiiviissä yhteistyössä Kohselin suunnitteluinsinöörien ja tuotekehittäjien kanssa tuet myynnin ja tuotekehityksen välistä synergiaa. Osallistut tarjous- ja sopimusneuvotteluihin sekä uusasiakashankintaan. Kykysi tunnistaa markkinamahdollisuuksia ja rakentaa syvällisiä markkina-ja segmenttinäkemyksiä on keskeistä tehtävässä menestymisen kannalta. 

Työhösi kuuluu Kohselin myyntityökalujen aktiivinen käyttö ja seuranta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta niin Suomessa kuin tarvittaessa myös Euroopassa ja Aasiassa. Tehtävässä tulet raportoimaan myyntijohtajalle Tanskaan. 

Mitä odotamme sinulta?

  • Teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta – tehtävässä ollaan tiiviissä yhteistyössä tuotekehittäjien kanssa.
  • Kokemusta B2B myynnistä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.
  • Tavoitteellista myyntiotetta.
  • Ajokorttia – työ edellyttää liikkumista Suomessa.
  • Matkustusvalmiutta Eurooppaan ja Aasiaan asiakastapaamisiin, pääkonttorille Tanskaan sekä tehtaille Latviaan ja Thaimaahan.

Edut

Kohsel on kansainvälinen yritys, jonka näkymät ulottuvat kauas tulevaisuuteen vihreän siirtymän osalta. Kyseessä on matalahierarkinen yritys, jossa päätökset tehdään nopeasti. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävän, joka voi tulevaisuudessa ulottua myös kansainväliseen näkökulmaan sisältäen avainasiakasvastuun. Tässä tehtävässä sinulla on paljon vapautta, mutta myös myyntitiimin tuki. 

Työskentely tapahtuu pääosin etänä, mutta pitää sisällään matkustusta asiakkaiden luo sekä Suomessa että osittain Euroopassa ja Aasiassa.

Kerromme haastattelussa lisää palkkamallista ja työsuhde-eduista. 

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si. Huomaathan, että hakuprosessi on jo käynnissä ja hakuilmoitus suljetaan sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea! Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR-syistä, joten jätäthän hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän hae -painikkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian rekrytointikonsultit Maria Kostenko (maria@poolia.fi / 020 7290 847) ja Neea Turunen (neea@poolia.fi / 020 7290 843). 

Kohsel A/S

Kohsel A/S on vuonna 1969 perustettu skandinaavinen toimittaja, joka tarjoaa räätälöityjä induktiivisia ratkaisuja asiakkaille ympäri maailmaa. Missiomme on vapauttaa potentiaalisia täysimääräisesti muuntaja-, käämi- ja suodatinsuunnittelussa. Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa, ja meillä on omat liiketoiminta- ja tuotantolaitokset ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Yli 500 työntekijän ja 50 vuoden kokemuksella tarjoamme laadukkaita induktiivisia ratkaisuja, joissa on sisäänrakennettua osaamista. 

https://kohsel.dk/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
10.06.2024
Viitenumero
16930426
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843