Uusimaa

Release Manager (SAP)

Haemme SAP Release Manageria syksyllä alkavaan projektiin. Projekti sopii henkilölle joka hakee osa-aikaista tekemistä, keskimäärin noin 25% allokaatiolla. Työtä voi tehdä pääsääntöisesti etänä, poislukien joitakin käyntejä asiakkaan tiloissa pk-seudulla. Voit tehdä meillä töitä laskuttavana freelancerina/yrityksen kautta tai  toimia palkkatyössä, mikä vain sopii itsellesi ja elämäntilanteeseesi paremmin, meille käy kummin vain.  
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Toimeksiannosta

Tehtävässä toimit osana tiimiä mukana SAP-järjestelmän käyttöönotossa, vastaten päivityksistä ja versionhallinnasta sekä varmistaen näen sujuvan ohjelmistojen julkaisuprosessin ja yhteensopivuuden, yhteistyössä muiden osastojen, kuten kehitystiimin ja projektipäälliköiden kanssa.

Tehtävänkuvaan liittyy mm. seuraavia asioita yleisellä tasolla:

  • SAP-järjestelmän julkaisuprosessin suunnittelua, koordinointia ja hallintaa.
  • Osallistumista ohjelmistopäivitysten suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa.
  • Varmistamista, että SAP-ympäristö pysyy ajan tasalla ja noudattaa parhaita käytäntöjä.
  • Osallistumista tarvittaessa ongelmanratkaisuun ja tuotannon vianmääritykseen 

Edellytykset

  • vähintään 3 vuotta kokemusta SAPin release managementista
  • kokemusta SAP Solution Managerin Change Request Management tuotteen käytöstä julkaisunhallinnassa
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky työskennellä tiimissä.
  • ongelmanratkaisu- ja analysointikyky.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, sekä hyvä kirjallinen ja suullinen viestintä.

Tarjoamme

Projektin lisäksi tarjoamme pienen yhtiön ketteryyden, rennon meiningin, loistavat yhteyshenkilöt tukemaan matkaasi meillä sekä mahdollisuuden erilaiseen lystinpitoon. Työllistymismallista riippuen kattavia etuja sekä kilpailukykyisen kompensaation.

Lisätiedot

Mikäli osa-aikainen projekti sopii sinulle ja täytät tehtävään vaadittavat edellytykset, älä epäröi jättää tietojasi meille tai jos haluat, voit myös aina ottaa yhteyttä lisätietoja varten niin keskustellaan tarkemmin.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit niin jätä itsestäsi tietoja meille (voit hakea paikkaa helposti CV:si tai LinkedIn-profiilisi kera) tai ota yhteyttä lisätietoja varten niin katsotaan yhdessä mitä kaikkea voitaisiin lähteä tekemään.

Lisätietoja: Markku Laak, markku.laak@poolia.fi

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme Henkilöstöala HELA:n jäsenen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
02.08.2023
Viitenumero
13004389
Yhteyshenkilö

Markku Laak

markku@poolia.fi

p. +358 20 729 0831