Helsinki

Ruotsinkielentaitoinen palveluneuvoja

Haemme nyt asiakkaallemme ruotsinkielentaitoista palveluneuvojaa Helsingin Länsi-Pasilaan!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Palveluneuvojana palvelet asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse tarjoamalla asiakkaille onnistuneita asiakaspalvelukokemuksia suomen- ja ruotsinkielellä. Huomioithan, että tehtävä ei ole uusasiakasmyyntiä, vaan palveluneuvoja vastaa asiakasyrityksen puhelinlinjaan ja kartoittaa asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Tehtävänä on vastata asiakkaiden yhteydenottoihin, esim. laskutukseen, tuotteiden sisältöön ja toimitukseen liittyen sekä käsitellä tilauksia ja reklamaatiota. Työajat sijoittuvat arkisin 8-17 välille ja töitä on tarjolla 25h-37,5h/vko. Työpaikka sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Odotamme

– Kokemusta asiakaspalvelusta
– Motivoitunutta työasennetta
– Sujuvaa suomen- ja ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme

Asiakaspalvelu- ja te­le­mark­ki­noin­tia­lan TES:in mukaisen palkan
– Toistaiseksi olevan työsuhteen 
– Osittaisen etätyömahdollisuuden (hybridi) 
– Monipuoliset työtehtävät
– Saat työhösi tarvittavan koulutuksen, tuen ja jatkuvan valmennuksen
– Hyvät etenemismahdollisuudet 

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Jätäthän hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti manageri Viivi Chan: viivi.chan@poolia.fi/puh. 0207290850.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.06.2023
Viitenumero
17026376
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850