Kokkola

Sähköasentaja

Etsitkö työpaikkaa, jossa voit sytyttää intohimosi sähköasennuksiin? Etsimme asiakkaallemme Kokkolan ja Pietarsaaren alueelle innostunutta ja ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset kodinkoneiden asennustehtävät Kokkola-Pietarsaari alueella sekä tarvittaessa osallistua keittiöasennuksien sähkötöihin. 

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa ammattikoulutusta. Olet oma-aloitteinen, täsmällinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat oppia uusia asioita. Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme sinulta myös tarkkaa työskentelytapaa ja huolellisuutta. Kommunikoit suomen ja ruotsin kielellä.  

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön, vakituisen päivätyön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kunnossapidon toimintaa. Saat ympärillesi dynaamisen ja asiantuntevan tiimin sekä kilpailukykyisen palkkauksen. 

Kiinnostuitko? 

Jos olet valmis syttymään uusiin sähköisiin seikkailuihin, laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

 

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
19.05.2023
Viitenumero
16811641
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856