Helsinki

Sales Coordinator

Haemme nyt asiakkaallemme Buhlmann Groupille monipuolista ja kokenutta Sales Coordinatoria Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Työtehtävät

Pääasialliseen tehtävääsi kuuluu vastata tilausten vastaanottamisesta, syöttämisestä järjestelmään sekä niiden koordinoinnista ja toimitusprosessin seurannasta ja kommunikoinnista asiakkaiden suuntaan. Varmistat ja seuraat projektiaikatauluja ja teet myös tilauksia toimittajillemme. Logistiikka kuljetusjärjestelyineen on myös osa työnkuvaasi. Lisäksi tuet myynnin kollegoitasi heidän päivittäisissä toiminnoissansa ja muodostatte tiiviin tehotiimin yhdessä. Laskujen tarkistus ja erilaisten analyysien ja arvioiden tuottaminen ovat myös osa toimenkuvaasi. 

Edellytykset

Toivomme sinulta: 

  • Kokemusta myyntikoordinaattorin (-assistentin) työstä ja tilaus-toimitus-ketjusta.
  • Kokemusta MS-Office käytöstä, MS NAVISION-järjestelmän tuntemus on eduksi.
  • Hyvää suomen ja englannin kielten kirjallista ja suullista taitoa, saksan kielen taito katsotaan eduksi.
  • Tiimipelaajan asennetta sekä ratkaisukeskeistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa.
  • Nopeaa ja vahvaa uusien asioiden oppimiskykyä sekä tarkkaa ja analyyttistä otetta.

Arvostamme erityisesti itseohjautuvaa ja vastuullista tiimihenkistä työskentelytapaa sekä sitä, että hymysi ”näkyy” viestinnässäsi, eikä se hyydy paineenkaan alla.  Sinulla on mahdollisuus etätyöskentelyyn kerran viikossa. 

Lisätiedot

Huomaathan, että käsittelemme hakemuksia välittömästi eli älä jätä hakuasi viime tinkaan. Lisätietoja sinulle antaa Pooliassa: Sanna Majava, sanna@poolia.fi puh 020 7290 838 ja Tarja Laakso, tarja@poolia.fi puh. 0207290 837.

Buhlmann Group 

BUHLMANN GROUP on maailmanlaajuisesti toimiva premium-luokan tukkuri, joka on erikoistunut teräsputkiin ja tarvikkeisiin. Olemme olleet luotettava kumppani asiakkaillemme maailmanlaajuisesti jo yli 75 vuoden ajan. Noin 60 000 tonnin varastokapasiteetilla BUHLMANN GROUP on yksi Euroopan suurimmista tukkureista. Erityisesti energia-, petrokemian-, kemian-, öljy- ja kaasu-, offshore-, putki- ja laitostekniikan sekä laivanrakennuksen ja koneenrakennuksen aloilla toimivat yritykset luottavat korkealaatuisiin tuotteisiimme, jotka ovat kaikkien yleisten standardien ja laatuluokkien mukaisia. BUHLMANN GROUPilla, jonka pääkonttori sijaitsee Bremenissä, on laaja konsultointi-, projektinhallinta- ja logistiikka-asiantuntemus, ja se tarjoaa myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja yhdeltä toimijalta. Yrityksellä on tällä hetkellä yli 700 työntekijää maailmanlaajuisesti 18 maassa. Lue lisää meistä täältä.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
02.04.2024
Viitenumero
16549691
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838