Helsinki

Sales Manager

Haemme nyt Cipaxin myyntitiimiin Helsingin Roihuvuoreen SALES MANAGERia edistämään myynnin kasvua ja asiakastyytyväisyyttä CPX infrastruktuurisegmentissä (mm maanalaiset tankit), sekä toimimaan vahvana asiantuntijana tässä tuoteryhmässä. Vastuualueenasi on koko Suomi. Tehtävän aloitus on vuoden alusta 2024. Esittelet, koulutat sekä rakennat jatkuvasti uusia verkostoja ja luot vahvoja suhteita ja jälleenmyyjien avainhenkilöihin. Asiakkuuksien kanssa tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut:

 • Vastaat asiakkaiden tiedusteluihin puhelimitse, sähköpostitse, chatissa ja Teamsissä, kerrot tuotteista, hinnoittelusta ja toimituksista jne. 
 • Luot verkostoja ja koulutat CPX-kumppaneita (asentajia eli eivät suoria loppuasiakkaita). 
 • Vierailet aktiivisesti ja säännöllisesti tukkukaupoissa ja heidän paikallisissa liikkeissään. Vietät aikaa lähellä markkinoita jopa 120 päivää/v, joten matkustus on rutiinia työssäsi. 
 • Käsittelet ja seuraat nettisivuilta tulevia tiedusteluja ja liidejä aktiivisesti. 
 • Hallitset ja pidät ajan tasalla asiakastietoja CRM-järjestelmässä (tällä hetkellä Jeeves). 
 • Osallistut markkinasuunnitelman laatimiseen ja toimintojen toteuttamiseen 
 • Tarvittaessa hoidat tilauksen rekisteröinnin ja laskutuksen Jeevesissä.

Muut tehtäväsi ja vastuusi liittyvät suomen myyntiprosessin kehittämiseen sekä digitaalisten työkalujen lisäämiseen työtäsi tehostaen: web, CRM, datapohjaiset markkinoinnin online-kokoukset jne.

Oman tekemisesi datan hyödyntäminen tavoitteiden saavuttamiseksi ja analysoimiseksi (asiakaskontaktien määrä, muuntaminen tilauksiksi jne.)

Edellytykset

 • Edellytämme työkokemusta B2B ulkoisesta tai sisäisestä myynnistä. Kokemus tuoteryhmästä: maanalaiset jätevesisäiliöt ja kiinteä verkko ovat etu. 
 • Kokemus Jeevesistä tai muusta ERP- tai CRM-järjestelmästä katsotaan eduksi. 
 • Vähintään ylioppilastutkinto yhdistettynä työkokemukseen. Muu koulutus tai työssä hankittu koulutus on etu, mutta ei vaatimus. 
 • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito (esihlösi on Ruotsissa). Ruotsin kieli on eduksi. 
 • Hyvät tietotekniset valmiudet mm. Microsoft Office, ERP-järjestelmä. 
 • Ajokortti on pakollinen

Tehtävässä menestymiseksi sinulla tulee olla: 

oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tavoitteellisuutta sekä kärsivällisyyttä käsitellä pitkiä myyntisyklejä useiden kontaktointien kautta ennen lopullisen tavoitteen saavuttamista. 

Tämä tehtävä sopii hyvin esim. uransa alkuvaiheessa olevalle myynnistä pitävälle henkilölle, jolla on jo aiempaa työkokemusta itsenäisestä kentällä tapahtuvasta myyntityöstä. Myyntipäällikkönä tehtäväsi on tuottaa asiakkaille konsultoivaa, asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Toivomme, että sinulla on myös teknistä osaamista tai kiinnostusta tekniikkaa kohtaan.

Saat meiltä tarvitsemasi työkalut ja täyden tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi sekä tarvittavan perehdytyksen – meille on tärkeintä oikea asenne tekemistä kohtaan.

Tarjoamme

Osaavalle tekijälle tarjoamme kilpailukyisen palkan ja tuloksiin ja aktiviteetteihin sidotun bonuksen sekä auton käyttöösi. Voit työskennellä joustavasti sekä toimistolla että etänä ja voit olla mistä päin tahansa Suomea, hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Kiinnostuitko?

Kysymyksiisi vastaa Poolialta: Kati Rahikka, kati@poolia.fi tai 020 7290 833 ja Sanna Majava, sanna@poolia.fi tai 020 7290 838.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä englanninkielinen CV:si ja hakemuksesi meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. 

Cipax

Cipaxilla on yli kuudenkymmenen vuoden kokemus muovituotteiden rotaatiovalusta. Tieto ja teknologia ovat alusta asti olleet liiketoimintamme kulmakiviä. Rotaatiovalulle ominainen kustannustehokkuus saavutetaan alhaisten työkalukustannusten ja joustavan tuotannon ansiosta. 
–  Painotus laadussa
–  Motivoituneet työntekijät
–  Ratkaisukeskeisyys
–  Ympäristöystävällinen ajattelu
Cipax kuuluu Xano Groupiin, jossa on viisi liiketoimintayksikköä omine kehitys- ja myyntiorganisaatioineen. Meillä on tarvittavat resurssit toimia yhteistyökumppanina monimutkaisten projektien toteuttamisessa, suunnittelussa, valmistuksessa, jälkikäsittelyssä ja asennuksissa. Pitkän kokemuksen ja johtavien teollisuusyritysten kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön ansiosta olemme rotaatiovalualan kärkiyritys Euroopassa. 

Tutustu meihin tästä linkistä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.11.2023
Viitenumero
14905296
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833