Uusimaa

Sales Manager

Haemme nyt vastuullisiin IT-asiantuntijapalveluihin erikoistuneelle asiakkaallemme SwanIT:lle B2B myynnin hallitsevaa ja innostunutta Sales Manageria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

SwanIT tarjoaa yritysasiakkailleen kattavat ja laadukkaat IT-asiantuntijapalvelut sisältäen mm. laitehallintapalvelut, vastuullisuuskonsultoinnin, verkkoympäristön ylläpidon, sekä laitetoimitukset. Asiakkaat ovat keskisuuria ja suuria, niin kotimaisia yrityksiä kuin kansainvälisiä pörssiyhtiöitäkin. Tavoitteena on nyt kasvattaa liiketoimintaa ratkaisumyynnin ammattilaisen avulla. 

Työtehtäviisi kuuluvat uusien potentiaalisten asiakkaiden ja liiketoiminta-alueiden kartoittaminen, uusien asiakkaiden hankkiminen sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen sekä tarjousten tekeminen yhdessä myynti- ja teknisen tiimin kanssa. Tehtävä edellyttää pitkäjänteistä ja nopeatempoista myyntityötä, sillä projektit vaihtelevat kertaluontoisista projekteista jatkuvan palvelun asiakkaisiin.

Työtä on mahdollista tehdä pääsääntöisesti etänä, mutta ajoittaista osallistumista asiakastapaamisiin ja pääkaupunkiseudulla järjestettäville messuille odotetaan. SwanIT:n oma toimisto sijaitsee Espoossa Spektri Business Parkissa.

Mitä odotamme sinulta?

 • Vähintään muutaman vuoden kokemus B2B-myyntityöstä ja perusymmärrystä B2B-myyntiprosessista sekä CRM-järjestelmien käytöstä
 • Aitoa innostusta sekä IT-ratkaisujen että IT:n vastuullisuuden kehittämistä kohtaan asiakasympäristöissä
 • Erinomaisia neuvottelu-, kuuntelu- ja verkostoitumisen taitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • Kykyä omaksua ja oppia nopeasti uutta
 • Itseohjautuvuutta sekä motivaatiota tavoitteellisesta myyntityötä kohtaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa
 • Eduksi katsotaan kokemus IT-alalta (ICT/IT talot, operaattorit) ja kiinnostus markkinointia kohtaan.

Tässä tehtävässä menestyt parhaiten olemalla aktiivinen, oma-aloitteinen ja tiedonhaluinen sekä haasteista innostuva!

Miksi töihin SwanIT:lle?

Tulevaisuuden IT ei ole pelkkiä digipolkuja ja liiketoiminnan kehittämistä. Yhä useammin asiakkaat vaativat kumppaneiltaan myös vastuullisuutta, jossa korostuvat ekologisuus ja ympäristöarvot. Tarjoammekin sinulle:

 • Uuden pelikentän IT-alalla – merkityksellisyyttä IT-ratkaisujen tuomien hyötyjen lisäksi vastuullisempien ratkaisujen ja toimintatapojen tarjoamisella asiakkaille
 • Alan standardien mukaisen kiinteän palkan lisäksi kilpailukykyisen bonusmallin
 • Kannustavat ja reilut työkaverit, jotka tukevat päivittäin työssä onnistumisessa
 • Kasvavan markkinan IT:n vastuullisuuden osa-alueella
 • Joustavan työympäristön ja työajat
 • Hyvät kehitys- ja oppimismahdollisuudet uran alusta saakka.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos heräsi, niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja jaa se meille CV:n sekä palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut heti ja työt alkavat mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa SwanIT:n rekrytointikumppani Janette Andersson (020 7290 839 / janette@poolia.fi) Poolialta.

SwanIT – ketterä, ekologinen, alan suunnannäyttäjä

SwanIT on perustettu vuonna 2017 tavoitteenaan muuttaa IT-inframarkkina vastuullisemmaksi ja kestävämmäksi. Tekemisessämme yhdistyvät vastuullinen ja ympäristöystävällinen toiminta sekä vankka vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus IT-alalta.

Ydinosaamistamme ovat asiantuntijakonsultointi ja palvelut erityisesti IT:n vastuullisuuden, päätelaitepalveluiden ja verkkoratkaisuiden ympärillä. Haluamme ohjata asiakkaitamme toimimaan vastuullisemmin IT hankinnoissa ja palveluiden toteuttamisessa. Tarjoamissamme ratkaisuissa tavoitteena on asiakkaan liiketoiminnan turvaaminen toimivan IT-laitteiston avulla, jota valvotaan ja hallitaan keskitetysti. Palvelumme tähtää laitteiden käyttöiän pidentämiseen, jonka kautta asiakkaamme säästävät sekä hankintakustannuksissa että toimivat ympäristölle kestävämmällä tavalla.

Nopea reagointi- ja päätöksentekokykymme sekä kattava kumppaniverkostomme takaavat laadukkaat ja ajantasaiset palvelut. Toimimme yhteistyössä isojen kansainvälisten tekijöiden kanssa, jotka jakavat visiomme laadukkaasta kestävän kehityksen edistämisestä.

Siirry yrityksen kotisivuille

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
13.06.2023
Viitenumero
12597134
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839