Pohjanmaa

Systemutvecklare

KAISER EUR-MARK baserat i Nykarleby, är den finska enheten i KAISER gruppen, en ledande tillverkare av fordon för avloppsrening, hydrogrävning och mobila grävmaskiner. KAISER är ett familjeföretag från Liechtenstein, sysselsätter över 700 personer i Liechtenstein, Finland, Österrike, Slovakien, Italien, Frankrike, USA och Australien. I Nykarleby och Jakobstad är vi 90 personer och vår omsättning är cirka 24 miljoner Euro.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Söker du nya utmaningar?

Som förstärkning till KAISER EUR-MARK AB i Nykarleby söker vi en 

SYSTEMUTVECKLARE

Till dina uppgifter hör att planera elsystemet samt göra el och pneumatik scheman i Auto Cad för våra fordon samt anpassa PLC program till projektet samt lägga till kundanpassade lösningar till programmet. Göra materiallistor till projektet samt uppdatera (SAP). Som Systemutvecklare har du central roll i samarbetet mellan avdelningarna och du interagerar på gruppnivå inom koncernen.

Vi förväntar oss att du har lämplig utbildning (ingenjör) och motsvarande erfarenhet. Du har goda kunskaper i MS Office, Auto Cad samt erfarenhet inom automation eller programmering. Du är kundinriktad och motiverad att lära dig nya saker. Dessutom har du god samarbets- och förhandlingsförmåga.

Erfarenhet av fordonselektronik ses som meriterande.

Vi erbjuder:  – en fast och ansvarsfull tjänst i ett växande företag
                         – konkurrenskraftig lön, personalförmåner samt möjlighet att utvecklas i din karriär
                         – möjlighet att delta i utvecklingen av nästa generations kontrollsystem
                         – omfattande introduktion, stöd från organisationen och ett trevligt arbetsklimat

Blev du intresserad?
Rekryteringen genomförs i samarbete med Poolia Finland. Sök tjänsten så snart som möjligt, dock senast 27.11.2023, genom att registrera din CV på adressen www.poolia.fi.

Tilläggsuppgifter om tjänsten ger regionchefen för Poolia Juha-Pekka Myllykangas tfn 050 913 4065 eller juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Alla förfrågningar och ansökningar behandlas konfidentiellt.

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.11.2023
Viitenumero
18609559
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855