Vantaa

Tallentaja projektiin

Haemme nyt Vantaan Tikkurilassa olevalle asiakasyritysellemme tarkkuutta vaalivaa mutta työotteeltaan ripeää TALLENTAJAA kahden viikon projektiin. Työ alkaa mahdollisimman pian.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tallennus- ja kirjaamistehtävät toimistoympäristössä.

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta huolellista ja tarkkaa sekä oma-aloitteista työskentelytyyliä ja arvostamme asiakaspalvelu- ja tiimihenkistä asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen. Nämä ovat ainoat edellytyksemme, koulutustaustasi tai elämäntilanteesi voi olla mikä tahansa.

Tehtävä sopii hyvin esim. opiskelijoille, jotka voivat sitoutua tekemään töitä toimistoaikojen puitteissa tuon kahden viikon projektin ajan.

Arvostamme aikaisempaa toimistotyökokemusta, toivomme myös, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Edut

Tässä on sinulle erinomainen tilaisuus päästä kiinni avustaviin toimiston työtehtäviin ja hyvin mennyt projekti voi avata sinulle ovia asiakasyrityksissämme myös tulevaisuudessa.

Hakuohjeet

Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi, joten lähetä hakemuksesi meille heti ja lisää mukaan palkkatoiveesi sekä kerro itsestäsi, miksi juuri sinä olisit hyvä tekijä tähän projektiin. Liitä mukaan CV:si. Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
29.11.2023
Viitenumero
15181115
Yhteyshenkilö

Poolia Suomi Oy

info@poolia.fi

p. +358 20 7290 830