Helsinki

Taloushallinnon asiantuntija

Herttoniemessä sijaitseva, vahvassa kasvussa olevan ja kehittyvän Kielokallion asiakkaat ovat terveydenhuollon alan yrittäjiä, joille yritys tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän talouden, juridiikan ja liiketaloudellisen neuvonnan palveluita. Asiakas saa kaikki yritystoimintaansa tarvittavat palvelut samasta paikasta. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Kielokalliolta kannustetaan intohimoisesti yrittäjyyteen. Kielokallion perustehtävänä on auttaa heidän asiakkainaan toimivia yrittäjiä ja tarjota heille kaikenkattavaa laadukasta palvelua. 

Olisitko sinä Kielokallion tuleva tiiminjäsen – tässä vastuullisessa ja itsenäisessä talouden tehtävässä saat hienon mahdollisuuden kasvaa monipuoliseksi pääkirjanpidon ja sisäisen laskennan ammattilaiseksi, mutta sinun ei tarvitse olla kaikkea tätä vielä, tuemme sinua kasvupolullasi. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu työskentely osana yrityksen juristien, liiketalouden ja taloushallinnon ammattilaisten tiimiä. Tiimin vastuulla on hoitaa asiakasyritystensä monipuolisia kirjanpidon tehtäviä ja tarjota proaktiivisesti talouden hallintaan liittyvää asiantuntijuutta moninaisissa tilanteissa ja kysymyksissä. Lakisääteisen taloushallinnon lisäksi yritys avustaa asiakasyrityksiään juridiikan ja liiketoiminnan konsultaatioissa, kuten verotuksessa ja yritysjärjestelyissä. Palvelumalli on laaja ja kaikenkattava ja näin asiakas voi luottavaisin mielin keskittää yrityksensä ja taloutensa sekä juridiset osa-alueet samalle palveluntarjoajalle. 

Työtehtäviisi sisältyy itsenäisesti tai kollegoiden avustamana tilinpäätöksen muodostaminen, juokseva kirjanpito, ulkoinen laskenta ja verotusasioiden hoitaminen. Kiinnostus sisäistä laskentaa kohtaan on tärkeää, sillä työtehtävän on tarkoitus kehittyä ajan myötä myös siihen suuntaan. Tehtävä voi kehittyä myös in-house suuntaan eli yrityksen omaa kirjanpitoa hoitaen. Kaikki tämä on paljon sinusta itsestäsi kiinni. 

Odotamme sinulta 

 • kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä joko osana tiimiä tai itsenäisesti
 • soveltuvaa tutkintoa (esim. Tradenomi)
 • kiinnostusta ja taipumusta sisäisen laskennan maailmaan
 • motivaatiota prosessien kehittämiseen
 • sujuvia tietoteknisiä valmiuksia
 • erinomaista suomen kielen osaamista
 • kiinnostusta yritystoiminnasta kokonaisuutena

Tunnistat itsesi näistä: 

 • tartut toimeen ja viet asioita eteenpäin
 • ymmärrät kokonaisuudet, etkä tartu liiaksi detaljeihin
 • kannat vastuuta
 • olet joustava, tarkka ja ystävällinen

Arvostamme halukkuuttasi kehittyä työssäsi entistä monipuolisemmaksi taloushallinnon ammattilaiseksi. Olet luotettava ja haluat tuntea ylpeyttä omasta työstäsi ja yrityksestä, missä työskentelet.

Tämä on hieno mahdollisuus monipuolisesta talousroolista kiinnostuneelle päästä näkemään ja oppimaan sekä tekemään laajasti ja ottamaan vastuuta organisaation ollessa vielä melko pieni, mutta samanaikaisesti yrityksen ollessa kasvava ja kehittyvä. 

Työskentelymalli on hybridi, mutta aluksi toivomme sinulta enemmän läsnäoloa toimistolla, jatkossa voit tehdä 1-2 pvää viikossa etänä.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Vastaamme mielellämme. 

Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan, kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian rekrytointikonsultit Maria Kostenko (maria@poolia.fi / 020 7290 847) ja Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838).

Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDRP syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän hae painikkeen kautta.

Kielokallio Oy

Kielokallio on Suomen terveydenhoidon toimialaan keskittynyt juridiikan ja yritystalouden asiantuntija. Seisomme jalat tukevasti kalliolla ja kuljemme rinnallasi yrittäjyyden ja vastaanoton joka vaiheessa. Yhdessä teemme Lääketieteestä liiketoimintaa® ja elämänlaadustasi parempaa. Kannustamme intohimoisesti yrittäjyyteen ja toimimme mielellämme yrittäjyyden puolestapuhujina vuosien kokemuksella. Kuljemme rinnallasi yrittäjyyden ja vastaanoton elinkaaren alusta loppuun. Tarjoamme kaikki palvelut sinulle räätälöitynä tarpeesi mukaan. Näihin palveluihin kuuluvat esimerkiksi kirjanpidon, talouden, markkinoinnin, johtamisen ja henkilöstöhallinnan sekä juridiikan palvelut. Olemme taustalla tukenasi pyörittäessäsi toimintaa omalla nimelläsi, paikallisesti. 

Aikaa, Ansaintaa ja Autonomiaa. Seisomme jalat tukevasti kalliolla ja autamme toteuttamaan unelmia. Kielokalliolla kohtaavat vahva lainopillinen ja liiketaloudellinen osaaminen sekä terveydenhoitoalan tuntemus ja kontaktit. Tartumme asioihin aidolla, välittömällä otteella ja tarjoamme selkeitä ratkaisuja, jotka säästävät asiakkaamme aikaa. Puoleemme voi kääntyä yrittäjyyden elinkaaren jokaisessa vaiheessa. 

http://www.kielokallio.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
06.05.2024
Viitenumero
16575883
Yhteyshenkilö

Maria Kostenko

maria@poolia.fi

p. +358 20 7290 847