Tekninen Asiantuntija/korjaamotukihenkilö

Haluatko työskennellä itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa menestyvässä, kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa? Oletko ulospäinsuuntautunut, ratkaisukeskeinen ja omaat vahvan ajoneuvoalan teknisen osaamisen? Jos vastasit kyllä, niin silloin tämä voisi olla juuri sinulle hyvä mahdollisuus!

Pörssilistattu Knorr-Bremse jatkaa laajentumistaan hyötyajoneuvojärjestelmien alalla. Teknisenä asiantuntijana/korjaamotukihenkilönä autat omalla teknisellä ja liiketoimintaosaamisellasi Knorr-Bremseä kehittämään yhteistyökumppaneiden raskaiden ajoneuvojen korjaamoja.

Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen, ja kyseessä on uusi rooli.  Aloitusajankohta voidaan sopia nykyisen irtisanoutumisaikasi mukaisesti. Työskentelet etänä kotitoimistoltasi sekä kiertäen korjaamoilla ympäri Suomen.

Tietoa tehtävästä

Teknisenä asiantuntijana ja korjaamotukihenkilönä olet avainasemassa Knorr-Bremsen laajentaessa toimintaansa Suomen markkinoille.  Konsultoit korjaamoita varaosiin, takuisiin, korjaamolaitteisiin, jatkokoulutuksiin, tekniseen tukeen, diagnostiikkaan ja kustannustehokkuuteen liittyvissä asioissa.

Knorr-Bremse on kahden viime vuoden ajan omistanut enemmistön espanjalaisesta Cojali-yhtiöstä ja Knorr-Bremse tukee yhtiön Jaltest Solutions -ratkaisuja diagnostiikkajärjestelmissä. Ratkaiset korjaamoilta tulevia tukipyyntöjä ja suoritat niihin liittyvän vianmäärityksen etäyhteyksin tai paikan päällä korjaamoilla. Tarvittaessa saat Knorr-Bremsen ja Cojalin/Jaltest Solutionsin asiantuntijoilta tukea.

Luomalla hyviä asiakassuhteita ja mm. pitämällä vakuuttavia tuote-esittelyjä, autat Knorr-Bremseä laajentamaan markkinaosuuttaan hyötyajoneuvoihin liittyvissä tarvikkeissa, tuotteissa, diagnostiikassa ja palveluissa. Lisäksi kartoitat uusia mahdollisia kumppaneita.

Pääasialliset työtehtävät

Esimerkkejä vastuualueista ja tehtävistä, jotka kuuluvat rooliin:

  • Korjaamoiden kehittäminen ja arviointi osaamisen parantamiseksi ja myynnin lisäämiseksi.
  • Tekninen koulutus korjaamoiden työntekijöille.
  • Syvempi tekninen tuki liittyen korjaamoilta tuleviin tukipyyntöihin.
  • Korjaamovierailujen, seurantatoimenpiteiden ja kerätyn markkinatiedon dokumentointi.
  • Kampanjat, tapahtumat, tuotenäyttelyt ja muut esittelyt.
  • Diagnostiikan, koulutusten, korjaamolaitteiden ja tukipakettien myynti.
  • Kilpailijaseuranta.
  • Asiakastoiveiden raportointi sisäisesti.
  • Uusien mahdollisten kumppaniyritysten (korjaamoiden) kartoittaminen.
  • Ensisijainen vastuu takuutapauksiin liittyvissä asioissa ja niihin liittyvä tuki korjaamoille.

Tehtävä sisältää säännöllistä matkustamista Suomessa, sekä ajoittaisia tiimitapaamisia Knorr-Bremsen Lundin toimistolla Ruotsissa. Tehtävässäsi raportoit myynti- ja markkinointijohtajalle, joka työskentelee Lundissa.

Kuka olet?

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään 5 vuotta vastaavanlaista kokemusta työskentelystä raskaiden ajoneuvojen korjaamoilla. Sinulla on laaja ja vankka tekninen osaaminen raskaiden ajoneuvojen alalla (erityisesti kuorma-autot, perävaunut ja linja-autot) ja olet asiakaslähtöinen sekä tavoitteellinen.

Sinulla on useiden vuosien kokemus raskaiden ajoneuvojen diagnostiikkajärjestelmistä. Aiempi kokemus teknisten koulutusten pitämisten hyötyajoneuvojen alalla on eduksi.

Hallitset Office-ohjelmat hyvin. Kokemus CRM:stä ja/tai tietokannoista on eduksi.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen tuntemus on hyödyllistä, mutta ei välttämätöntä.

Henkilönä olet tuloshakuinen, itseohjautuva, koulutustaitoinen sekä asiakas- ja ratkaisukeskeinen. Lisäksi olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Tehtävässä vaaditaan ajokortti (B pakollinen, C/CE on etu).

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti englanninkielisen CV:n, hakukirjeen ja palkkatoiveen kera. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Finalisteille teetetään soveltuvuusarvioinnit ja valitulle henkilölle taustatarkastus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Elina Leskinen (elina@poolia.fi / 020 7290 835).

Yrityksestä

Knorr-Bremsella on ollut yksi tehtävä yli 110 vuoden ajan: tehdä tie- ja raideliikenteen liikenteestä turvallista, kestävää ja ympäristöystävällistä. Tänä päivänä Knorr-Bremse-konserni, jonka pääkonttori sijaitsee Münchenissä, Saksassa, on maailman johtava jarrujärjestelmien valmistaja ja yksi johtavista turvallisuuskriittisten rautatie- ja hyötyajoneuvojen ohjausjärjestelmien toimittajista. Näemme itsemme innovaattoreina aloillamme, jotka ajavat liikenne- ja kuljetustekniikan kehitystä eteenpäin. Liikkuvuuden perustava muutos avaa uusia mahdollisuuksia Knorr-Bremselle. Maailmanlaajuiset megatrendit, kuten kaupungistuminen, ekotehokkuus, digitalisaatio ja automatisoitu ajaminen, määrittelevät näitä muutoksia. Olemme ihanteellisessa asemassa auttamaan muotoilemaan uutta liikkuvuuden maailmaa. Yli 30 000 työntekijää antaa kaiken asiantuntemuksensa ja intohimonsa asiakkaillemme ja kumppaneillemme – yli 100 paikassa yli 30 maassa ympäri maailmaa. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta https://www.knorr-bremse.com/en/.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
02.04.2024
Viitenumero
16554009
Yhteyshenkilö

Elina Leskinen

elina@poolia.fi

p. +358 20 7290 835