Lempäälä

Terminaalityöntekijä

Asiakkaamme Jääsaukko Oy etsii vastuunottokykyistä terminaalityöntekijää Lempäälän logistiikkakeskukseen!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Oletko sinä etsimämme logistinen osaaja, joka nauttii työssä monipuolisuudesta ja vastuunotosta? Tarjolla mukava arkipäivätyö vastuullisessa roolissa pakastevarastopalveluiden parissa. Tässä tehtävässä työnkuva on varsin moniulotteinen pitäen sisällään mm. asiakkaiden vastaanottamista ja heidän kanssaan asioimista, tavaran kantamista ja kiinnostuksesi sekä motivaatiosi mukaan pääset mahdollisesti tekemään myyntiäkin. Loistavat vuorovaikutustaidot ja itseohjautuva työasenne ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymisen kannalta. Työajat sijoittuvat klo 8:00-16:00 tienoille, mutta sesonkiaikoina sinun tulisi olla valmis tekemään myös ylitöitä.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan Jääsaukko Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Odotamme

hakijoilta aiempaa kokemusta terminaalityöskentelystä, hyvää peruskuntoa ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Lisäksi sinulla tulee olla ainakin valmiuksia ajaa trukkia. Aiempi kokemus lämpösäädeltyjen varastojen parista katsotaan isona vahvuutena. Tehtävässä tarvitaan suomen lisäksi englannin kielen osaamista.

Tarjoamme

monipuolisen arkipäivätyön viihtyisässä työympäristössä. Palkkaus on osaamisesi ja aiemman työkokemuksesi huomioon ottava kuukausipalkka.

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Jätäthän hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti manageri Viivi Chan: viivi.chan@poolia.fi/puh. 0207290850.

Jääsaukko Oy

on Saukko Groupiin kuuluva kotimainen laadukkaiden lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden varastointi- ja kuljetuspalvelujen tarjoaja, jonka suuri logistiikkajärjestelmä kattaa koko Euroopan.

Sijainti
Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.05.2023
Viitenumero
16114686
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850