Espoo

Tietoliikenneasiantuntija

Etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasiantuntijaa tukemaan asiakkaamme NetNordicin vahvaa kasvua! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

NetNordicilla pääset kehittämään itseäsi tietoliikennetekniikan ammattilaiseksi operaattoriverkkojen parissa. Tietoliikenneasiantuntijana vastuualueeseesi kuuluu tietoliikenneasiakkaiden tukeminen laitteiden konfiguroinnissa, ylläpidossa, kehityksessä ja vikatilanteiden ratkaisussa. Ajan myötä pääset mukaan myyntihankkeisiin ja saat toimia asiakasrajapinnassa teknisenä tukena sekä myynnille että asiakkaille toimitettavissa projekteissa ja palveluissa.

Tietoliikenneasiantuntijan roolissa olet varmistamassa erinomaista asiakaskokemusta, ja pääset jakamaan osaamistasi myös kollegoillesi vastuualueesi asiantuntijana. Arvostammekin intoa kehittää sekä itseäsi että yhteisiä toimintatapojamme. Tulevat työkaverisi ovat motivoituneita alansa vankkoja asiantuntijoita, jotka kaipaavat vahvistusta tiimiinsä. Panostamme vahvasti asiantuntijuuteemme ja tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet.

Työtä tehdään joustavasti hybridimallilla, etätyönä sekä tarpeen mukaan toimistolla. Myös 100 % etätyö mahdollista sopimuksen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on tietoliikennetekniikan perusosaaminen hallussa (muun muassa Ethernet, Virtual LAN, QinQ, TCP, UDP protokollat, yms) sekä reititysprotokollat (OSPF, ISIS, BGP) ja käytännön kokemusta joistakin seuraavista aihealueista:

  • Tietoliikenneoperaattorin runkoverkot
  • Tietoliikenneoperaattorin access-verkot
  • Yritysverkkoratkaisut (kytkinverkot, L3-verkot, palomuurit)

Omaat hyvät oppimistaidot ja sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä, oppia uutta ja tartut rohkeasti haasteisiin. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus tietotekniikan alalta tai muu soveltuva koulutus. Olet ehtinyt jo muutaman vuoden hioa taitojasi työelämässä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Miksi NetNordic?

NetNordicilla pääset mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin, joiden kautta työnkuvasi pysyy jatkuvasti mielenkiintoisena. Asiakassuhteet ovat lähtökohtaisesti pitkiä, ja asiakkaat tutkitusti tyytyväisiä työhömme. Asiakkaat ovat suuria ja keskisuuria yrityksiä. 

NetNordicilla saat erilaisten projektien myötä haastaa itseäsi ja kasvattaa asiantuntemustasi. Henkilöstön osaamiseen panostetaan paljon teknologiaan liittyvien koulutusten avulla. NetNordicilla ihmiset ovat viihtyneet pitkään, myös siksi, että omaan toimenkuvaan pääsee itse vaikuttamaan: pystyt oman mielenkiintosi mukaan työskentelemään asiakasrajapinnassa, tai vastaavasti painottamaan työtäsi enemmän toteutuksen puolelle.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen roolin kansainvälisessä ympäristössä
  • Mahdollisuuden kouluttautua alan ehdottomaksi huippuosaajaksi
  • Kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan
  • Monipuoliset työsuhde-edut – lounas, ePassi virike & puhelin
  • Laajan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen
  • Joustavan hybridityön Espoossa, Turussa tai Pietarsaaressa
  • Mukavat kollegat

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laitathan hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tulemaan pikaisesti. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valittu henkilö palkataan heti sopivan osaajan löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa NetNordicin rekrytointikumppanit Poolialta, Kati (020 7290 833 tai kati@poolia.fi) ja Janette (020 7290 849 tai janette@poolia.fi)

NetNordic Finland

NetNordic on pohjoismainen järjestelmäintegraattori ja palvelutoimittaja. Olemme erikoistuneet tarjoamaan palveluita ja ratkaisuja liiketoiminnalle kriittisten infrastruktuurien saralla aina tietoturvasta, turvallisiin pilvipohjaisiin konesaleihin sekä turvattuihin tietoverkkoihin. Elämme teknologialle ja rakastamme älykkäitä ratkaisuja. Pyrkimyksemme on olla yrityksen paras kumppani – Best Companion.

NetNordicin asiakkaat ovat suuria ja keskisuuria asiakkaita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. NetNordiclaisia löytyy Pohjoismaista jo yhteensä yli 500 työntekijää 14 toimistoltamme. Suomessa meitä on tänään jo yli 60 henkilöä kolmella toimistolla Espoossa, Turussa ja Pietarsaaressa.

Tutustu NetNordiciin tarkemmin!

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
02.08.2023
Viitenumero
13680889
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833