Helsinki

Tiiminvetäjä / kirjanpitäjä

Asiakkaamme Leinonen Suomi hakee kirjanpidon ammattilaista ja tiiminvetäjää luotsaamaan kirjanpidon tiimiä Helsingin toimistolle Malmille. Olisitko se sinä?
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tulet vastaamaan tilitoimiston tiimin osaavien asiantuntijoiden työn organisoinnista ja tukemisesta sekä sinulle nimettyjen tilitoimistoasiakkuuksien hoitamisesta. Tiimissä työskentelee 5–6 henkilöä ja esihenkilötyö vie sinulta n. 50 % työajasta ja muu aika menee kirjanpidontehtäviin ja asiakastyöhön. Tässä tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä niin kansainvälisten asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa.

Edellytykset

  • Useamman vuoden kokemus kirjanpidon tehtävistä
  • Sähköisten kirjanpitojärjestelmien tuntemus
  • KLT-tutkinto – tai halua hankkia se työn ohella
  • Valmiutta esihenkilötehtäviin
  • Hyviä valmiuksia asiakasrajapinnassa työskentelyyn
  • Oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Edut

Tarjoamme kansainvälisen ympäristön joustavilla etätyö mahdollisuuksilla, tarkoittaen että voit itse valita toimistopäiväsi (huomioiden esihenkilön velvollisuudet). Toimivat työskentelytilat nykyaikaisilla välineillä ja kilpailukykyisen palkan sekä vuosittaisen bonuksen. Tuemme työntekijöitä myös muilla eduilla kuten tuettu lounas, virikesetelit ja työmatkaetu.

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin laitathan hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si tulemaan pikaisesti. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valittu henkilö palkataan heti sopivan osaajan löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta, Janette (020 7290 849 tai janette@poolia.fi) ja Kati (020 7290 833 tai kati@poolia.fi).

Leinonen Suomi Oy

Leinonen Group on kansainvälisesti tunnustettu kirjanpitotoimisto ja konsulttiyhtiö, jolla on yli 30 vuoden kokemus ja tietämys. Yhtiömme 12 toimistoa sijaitsevat ympäri Pohjoismaita, Baltian maita ja keskistä Itä-Eurooppaa. Palveluvalikoimamme sisältää kirjanpidon, palkanlaskennan sekä verotusta ja oikeudellisia asioita koskevat asiantuntijapalvelut.

Ymmärrämme ulkomailla toimimisen haasteet ja olemme luoneet palvelumme vastaamaan niitä alueita, joilla useimmat ulkomaiset yritykset kohtaavat vaatimustenmukaisuusongelmia tai käyttävät liikaa aikaa oppimiskäyrän tasoittamiseen.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuisia, räätälöityjä palveluja erinomaisella viestinnällä ja luotettavuudella. Kun teet yhteistyötä Leinosen kanssa, voit luottaa siihen, että sinulla on vakaa ja pitkäaikainen kumppani tukenasi Suomessa.

Tutustu meihin täältä!

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
02.10.2023
Viitenumero
13497784
Yhteyshenkilö

Janette Andersson

janette@poolia.fi

p. +358 20 7290 839