Helsinki

Toimistokoordinaattori

Etsimme nyt Toimistokoordinaattoria kiinteistöihin ja uusiutuvaan energiaan sijoittavalle asiakkaallemme Exilionille Helsingin ydinkeskustaan. 

Työtehtävät

Toimenkuvasi tulee pitämään sisällään erilaisten hallinnollisten asioiden hoitamisen ja asiantuntijoiden auttamisen. Työpöydältäsi löytyy alkuun mm.: 

  • Asiantuntijoilta tulevien vaihtelevien tehtävien hoitamista sekä moninaista tietojen hankintaa ja selvittämistä
  • Kokouspöytäkirjojen kierrättämistä ja allekirjoitusten hoitamista 
  • Alaan liittyvien lomakkeiden täyttämistä ja selvittämistä 
  • Sopimushallintaa, mm lainhuudatustodistukset
  • Tilaisuuksien ja kokouksien järjestelyt 
  • Muut toimiston yleiset tehtävät 

Edellytykset

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastuullisista assistentin tai koordinaattorin hallinnollisista tehtävistä, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä sujuvia IT-taitoja, erityisesti PowerPoint-esitysten ja Excelin käytön osalta. Odotamme sinulta myös kiinnostusta kehittämiseen, sillä tehtävä on yrityksessä uusi ja voit omalla osaamisellasi ja potentiaalillasi vaikuttaa myös toimenkuvasi sisältöön ja sen muotoutumiseen. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen ja aikataulussa pysyminen on sinulle tuttua, myös paineisessa tilanteessa.

Tarjoamme

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toimenkuvan kehittämiseen. Työskentelet osana mukavaa asiantuntijatiimiä Aleksanterinkadulla, mutta etätyömahdollisuus on myös mahdollinen. 

Työ alkaa määräaikaisena (vuoden loppuun saakka), mutta on luonteeltaan pitkäaikainen, ja myös osa-aikainen työskentely on mahdollista, mikäli se sopii paremmin sinun tilanteeseesi. Kesälomakauden työskentelystä voidaan sopia myös joustavasti. 

Jos tunnistit hakuilmoituksesta itsesi, lähetä meille pikaisesti ansioluettelosi ja kerro rohkeasti oma palkkatoiveesi. Tehtävän aloitus on pikainen/sopimuksen mukaan ja hakuaika päättyy sopivan henkilön löydyttyä. Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostilla GDPR-syistä. 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:n Senior Rekrytointikonsultti Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838). 

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja CV:si ja huomaathan, että hakuprosessi on jo käynnissä ja hakuilmoitus suljetaan sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea! Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän hae -painikkeen kautta.

Exilion Management Oy

Exilion Management Oy on kotimainen kiinteistöihin ja uusiutuvaan energiaan keskittynyt sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, joka hallinnoi noin 1,2 miljardin euron varallisuutta kymmenen kiinteistön ja kolmentoista tuulivoimapuiston kautta.  

Tutustu asiakkaaseemme osoitteessa www.exilion.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
23.04.2024
Viitenumero
16812939
Yhteyshenkilö

Sanna Majava

sanna@poolia.fi

p. +358 20 729 0838