Tampere

Toimituskoordinaattori

Etsimme IT-ulkoistuspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme Decens Oy:lle Toimituskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. 

Työtehtävät

Tehtävänäsi toimituskoordinaattorina Decensin palvelutuotannossa on varmistaa, että Decensin tarjoaman mukaisten hallittujen palveluiden resurssit on suunniteltu ja koordinoitu tehokkaasti palveluiden sujuvaan käyttöönottoon ja tuotantoon vientiin. Tässä tehtävässä korostuvat erityisesti projektinhallinnan, resurssien hallinnan ja asiakasviestinnän taidot.

Tämän tehtävän kannalta oleellisia peruspalveluita ovat tietoturva, kapasiteettipalvelut, hallinta- ja huolenpitopalvelut, palvelulaitteet sekä asiantuntijapalvelut. Suunnittelet ja resursoit tarvittavat asiantuntijat myynniltä tulevien toimitusten toteuttamiseen, koordinoit aikatauluja ja seuraat että tehtävät tulee tehtyä ajallaan poistaen mahdolliset esteet, sekä huolehdit toimitukseen liittyvästä kommunikoinnista asiakkaiden kanssa.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään Decensin palvelutuotannon toimintatapoja ja prosesseja vastaamaan omaa visiotasi niin, että toimituksien sujuvuus ja tehokkuus kehittyy koko ajan.

Toimit suoraan palvelujohtajan alaisuudessa ja palvelutuotannon tuotantopäälliköt ovat kollegoitasi.

Mitä sinulta toivotaan?

 • Noin 5 vuotta kokemusta työskentelystä IT-infrapalveluiden parissa.
 • Projektinhallintataitoja ja kykyä edistää useaa tehtävää samanaikaisesti.
 • Hyviä viestintätaitoja ja määrätietoisuutta.
 • Hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Itsensä johtamisen taitoja sekä kykyä hallita muuttuvia tilanteita.
 • Valmiutta matkustaa asiakastapaamisiin.
 • Projektinhallinta- ja ITIL-sertifikaatit katsotaan eduksi.

Mitä Decens Oy tarjoaa sinulle?

 • Monipuoliset työtehtävät, joissa pääsee kehittymään ja haastamaan itseänsä, sekä jättämään oman kädenjälkensä tiimin toimintaan.
 • Matalan organisaation ja hyvän tiimihengen.
 • Joustavan työajan sekä hybridityöskentelymallin.
 • Mahdollisuuden kasvaa uralla ja kehittää omaa ammattitaitoasi.
 • Työsuhde-etuina mm. tuettu lounas, virike-etu, puhelin- ja Internet-yhteys sekä lisäedut koeajan jälkeen kuten työsuhdepyörä – lisää tietoa eduista löytyy täältä.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan sitä CV:n tai LinkedIn-profiilin ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian rekrytointikonsultti Elina Leskinen (020 7290 835 tai elina@poolia.fi).

Decens Oy

Decens Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen IT-ulkoistuspalvelutoimittaja. Liiketoimintamme on muuttunut vuosien varrella laite- ja projektitoimittajasta palvelutoimittajaksi. Tämän päivän palvelukonseptimme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut palvelumallina. Decensin palvelut skaalautuvat kaiken kokoisten yritysten muuttuviin IT-tarpeisiin, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Palvelemme eri toimialojen yrityksiä ja julkista sektoria ympäri Suomen. Pääkonttorimme on Tampereella, muut toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa.

https://decens.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram TikTok

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
12.02.2024
Viitenumero
15964127
Yhteyshenkilö

Elina Leskinen

elina@poolia.fi

p. +358 20 7290 835