Uusimaa

Tuotannon apulainen

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa apulaista Pornaiseen!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Tässä työssä pääset tekemään avustavia työtehtäviä kemianteollisuuden tuotannossa. Tekisit pääasiassa linjatyötä kuten asiakasyrityksen tuotteiden pakkausta, painepakkausten täyttöä, etiketöintiä ja venttiilien liittämistä. Työtehtäviin kuuluu myös mm. tilausten järjestäminen työkoneille ja täyttökoneille. Työssäsi toimisit pääasiallisesti Pornaisissa, mutta tarpeen tullen myös Sipoossa.

Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työ, jossa työvuorot sijoittuvat tyypillisesti arkeen klo 7:00-15:00 tai 8.00-16.00. Töihin voidaan kutsua pikaisella aikataululla. 

Odotamme

– Halu oppia ja kehittyä
– Hyvää fyysistä kuntoa
– Hyvää suomen kielen taitoa 

Tarjoamme

Työntekijä työllistyy työsuhteeseen Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kautta sesonkikaudeksi.

Kiinostuitko?

Hae paikkaa pian jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi ja Christa Sebire, christa@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

HUOM! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Keikkasopimus
Ilmoitus jätetty
13.06.2024
Viitenumero
19934598
Yhteyshenkilö

Christa Sebire

christa@poolia.fi

p. +358 20 7290 852