Mäntsälä

Tuotannonsuunnittelija

Etsimme asiakkaallemme Saferoad Suomi Oy:lle motivoitunutta tuotannonsuunnittelijaa Mäntsälään!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Tässä tehtävässä pääset tekemään kaiteiden parissa mm. järjestelmässä myytyjen tuotteiden purkamista komponentti tasolle ja siitä pienemmäksi sekä varmistamaan aikataulujen, materiaalien ja varastosaldojen ajantasaisuuden. Toimit tärkeänä osana tilaustoimitusketjua, jonka tehokkuus varmistetaan huolellisen tuotannonsuunnittelun avulla. Prosessissa vaaditaan syvällistä ymmärrystä toimitusketjun eri vaiheista, vahvaa osaamista käyttää nykyaikaisia järjestelmiä sekä kykyä kommunikoida tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa. Perehdytys tapahtuu paikan päällä Nummisessa, jonka jälkeen on mahdollista työskennellä hybridimallilla. Työaika on 37,5 h/vko ja työajat sijoittuvat arkeen joustavasti, pääosin klo 7-16 välille.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaamme Saferoad Suomi Oy:n palvelukseen.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tekijä, jolla on intoa ja motivaatiota oppia uutta sekä päästä mukaan kehittämään toimintaa entistä tehokkaammaksi. Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä; erityisesti valmistavasta teollisuudesta sekä toimitusketjusta. Arvostamme myös osaamista MS Business Central ERP-järjestelmästä. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme

  • Oma-aloitteista ja motivoitunutta asennetta
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvää teknistä tietämystä sekä valmiutta lukea teknisiä piirustuksia
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kokemus MS business Central ERP-järjestelmästä katsotaan eduksi

Tarjoamme

  • Osaamisen ja kokemuksen huomioivan palkkauksen
  • Työntekijöistään hyvää huolta pitävän työyhteisön ja hyvällä yhteishengellä varustetun tiimin, jossa toimitaan yhdessä ja autetaan muita
  • Monipuolisen tehtävänkuvan, joka muotoutuu osaamisen mukaan ja mahdollistaa kehittymisen uralla
  • Kasvavan ja kehittyvän toimintaympäristön, jossa pääset myös itse ideoimaan ja vaikuttamaan kehitykseen
  • Työsuhde-etuina mm. kattavan työterveyden, työkykyvakuutuksen sekä työsuhdepolkupyörät

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi.

Saferoad Suomi Oy

on perustettu vuonna 1993 ja kuuluu Saferoad-konserniin, joka toimii 13 maassa. Yritys valmistaa liikenneturvallisuusratkaisuja yhtenä Euroopan johtavista toimijoista. Saferoadin tavoitteena on luoda turvallisia, edistyksellisiä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka turvaavat ihmisten liikkuvuutta kaikissa tilanteissa, olivatpa he sitten liikkeellä kävellen, pyöräillen tai autolla. Lue lisää yrityksestä: https://www.saferoad-rs.com/fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
18.03.2024
Viitenumero
19533047
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850