Helsinki

Tuotantotyöntekijä elintarvikealalle

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää elintarvikealalle Helsinkiin! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävän kuvaus

Tähän työhön kuuluu erilaisia kalankäsittelyyn liittyviä työtehtäviä, kuten ruotojen poistoa ja fileointia. Lisäksi työtehtävät sisältävät myös mm. tuotteiden pakkaamista.

Työ on 3-vuorotyötä ja työaika on 37,5 h/vko. Työsuhde on alkuun 6 kuukauden määräaikaisuus Poolian henkilöstövuokrauksen kautta, mutta etsimme tekijää, joka olisi kiinnostunut sitoutumaan määräaikaisuuden jälkeen myös toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Hakijalta toivomme

Tehtävään kuuluu kattava perehdytys alkuvaiheessa, joten aikaisempi kokemus kalankäsittelystä ei ole ehdoton vaatimus. Työkokemus esimerkiksi elintarvikealalta antaa hyvää pohjaa työhön ja katsotaan hakijan eduksi. Työhön tarvitaan hygieniapassi, mutta sen voi tarvittaessa suorittaa myös työsuhteen alussa. Sinulta odotamme etenkin motivaatiota uusien asioiden opetteluun, reipasta asennetta työntekoon ja valmiutta fyysiseen työskentelyyn sekä suomen kielen taitoa. 

Tässä on loistava mahdollisuus pitkäaikaiselle työsuhteelle! 

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa heti sopivien hakijoiden kanssa! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa Viivi Chan s-posti: viivi.chan@poolia.fi/ puh. 0207290850

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
18.10.2023
Viitenumero
18488377
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850