Mäntsälä

Tuotantotyöntekijä

Asiakkaamme Oy Meyer vastus Ab hakee osaavaa tuotantotyöntekijää metallituotteiden valmistuksen pariin Askolaan!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Tarjolla mainio työmahdollisuus metallinkäsittelyn osaajalle, joka tykkää työssä monipuolisuudesta ja viihtyy itsenäisesti työskennellen. Tässä tehtävässä valmistat metallituotteita kuten pantavastuksia, uuneja ja muita lämmittimiä teollisuuteen. Työ pitää sisällään erilaista metallin käsittelyä kuten leikkausta, taivutusta ja hitsausta. Valmistat tuotteita valmiiden piirustusten pohjalta ja onkin tärkeää, että sinulla on valmiudet lukea sellaisia. Etsinnässä on joustava ja sopeutuvainen työkaveri, joka tarpeen mukaan on valmis myös laajentamaan osaamistaan tai tekemään muutakin, kuin metallintyöstöä. Tällöin työnkuvakin yhä monipuolistuu taitojen karttuessa! Työ on kokoaikaista arkipäivätyötä ja työtunnit sijoittuvat klo 7:00-15:30 tienoille.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde (6 kk) Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle.

 

Odotamme

  • kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä
  • kokemusta ohutlevyhitsauksesta
  • soveltuvaa koulutusta (esim. hitsaaja, levyseppä)
  • joustavuutta, tunnollisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja
  • suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista

 

Tarjoamme

  • mukavan ja vakaan arkipäivätyön monipuolisella työnkuvalla
  • paikan viihtyisässä ja joustavassa työyhteisössä, jossa työntekijät viihtyvät tyypillisesti pitkään
  • kilpailukykyisen palkkauksen; käytössä myös Epassi

 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätäthän CV:si järjestelmäämme mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@poolia.fi/puh. 020 7290 852.

 

Oy Meyer vastus Ab

on vuonna 1938 perustettu suomalainen yritys, joka tarjoaa laajan skaalan erilaisia ratkaisuja yritysten lämmitystarpeisiin. Yhtiön tuotevalikoimassa panostetaan korkeaan laatuun ja kilpailukykyisiin hintoihin. Lue lisää yrityksestä ja sen tuotteista täältä: https://www.meyervastus.fi/

Sijainti
Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
10.07.2023
Viitenumero
15340854
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852