Uusimaa

Tuotantotyöntekijä

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen tuotantotyöntekijää Pornaisiin!

Työnkuva

on alkuun työhön oppimista avustavien töiden parissa. Tekisit pääasiassa linjatyötä kuten asiakasyrityksen tuotteiden pakkausta, painepakkausten täyttöä, etiketöintiä ja venttiilien liittämistä. Työtehtäviin kuuluu myös mm. tilausten järjestäminen työkoneille ja täyttökoneille. Osaamisesi karttuessa myös työn vaatimustaso nousee. Työssäsi toimisit pääasiallisesti Pornaisissa, mutta tarpeen tullen myös Sipoossa tai Martinkylässä.

Kyseessä on kokoaikainen työ, jossa työvuorot sijoittuvat tyypillisesti arkeen klo 7:00-15:00 tai 8.00-16.00, mutta odotamme työntekijöiden olevan valmiita tekemään työvuoronsa myös muulloin klo 6:00-22:00 väliin sijoittuvana aikana, mikäli tarve vaatisi (sesonkiaikana).

Odotamme

– Huolellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halua oppia ja kehittyä
– Valmiuksia pärjätä fyysisesti vaativissa työtehtävissä
– Eduksi katsomme myös aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä
– Hyvää suomen kielen taitoa

Trukkikorttia et tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Hakijalla olisi hyvä olla myös oman auton käyttömahdollisuus, sillä työpaikalle ei pääse joustavasti julkisilla. Olisikin hyvä, jos asuisit kätevän matkan päässä työpaikaltasi.

Tarjoamme

Asiakasyrityksemme tuotteet kuuluvat suomalaisiin laadukkaisiin avaintuotteisiin ja heillä on vakiintunut asema suomalaisessa yritysmaailmassa. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella se erottautuu positiivisesti edukseen. Tässä on mahdollisuutesi oppimisen ja kehittymisen kautta päästä osaksi suomalaisen teollisuuden ammattitaitoista tiimiä.

Työntekijä työllistyy työsuhteeseen Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kautta 3 kuukaudeksi, mutta myöhemmin on mahdollista siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa pian jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi/puh. 0207290850.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
13.06.2024
Viitenumero
19934630
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850