Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Tuotantotyöntekijöitä

Kiinnostaisiko monipuolinen ja mielenkiintoinen työ tuotannon parissa? Oletko ahkera ja hyvällä motivaatiolla varustettu työntekijä? Kyllä? Hienoa, nimittäin etsimme asiakkaillemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Kokkolan ja Pietarsaaren alueelle. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluu työskentely eri laitteiden parissa ja tuotteiden valmistus erinäisissä työvaiheissa, sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät. 

Odotamme

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta. Tartut mielelläsi työhön ja omaat hyvät kädentaidot. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Älä kuitenkaan jätä hakemusta täyttämättä, jos sellaista ei löydy, sillä kaikki on opeteltavissa. Tärkeintä on aktiivinen asenne ja halu oppia uusia asioita! 

Mitä tarjoamme vastineeksi?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen tai 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen sekä monipuolisen kokoaikaisen työn. Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi sekä kilpailukykyisen työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Työt voivat olla joko kaksivuorotyötä tai 5-vuorotyötä asiakasyrityksestä riippuen.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Malena Borén puh. 040 685 5200. 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.09.2023
Viitenumero
18159282
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856