Pohjanmaa

Tuotantotyöntekijöitä

Haemme asiakkaallemme NORDIC LIGHTS® Pietarsaareen lisääntyneeseen tarpeeseen useita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu erilaiset NORDIC LIGHTS® työvalojen kokoonpano tuotannossa, tavaran pakkaus ja lähettäminen sekä muita valmistukseen liittyviä töitä. Työ on kaksivuorotyötä, maanantaista perjantaihin.

Odotamme

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Tämä työ sopii sinulle, jos olet näppärä käsistäsi ja kiinnostunut tekniikasta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoaikaisen ma-pe työn ja aluksi 5 kk määräaikaisen työsuhteen kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Tervetuloa työskentelemään luovaan ja inspiroivaan työyhteisöön. Työhön sisältyy kattava perehdytys asiantuntevalta henkilökunnalta.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.5.2023 mennessä www.poolia.fi – sivujen kautta rekisteröimällä CV:si tähän tehtävään. Lisätietoja antaa Lisätietoja antaa Poolian HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puh. 040 689 1052. Haastattelemme jo hakuaikana. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

NORDIC LIGHTS®

NORDIC LIGHTS® -tuotemerkillä myytävät työ- ja ajovalomme edustavat oman alansa ehdotonta huippua. Tuotteitamme löytyy koneista ja ajoneuvoista kaivos-, rakennus-, metsätalous-, maatalous- ja logistiikka -aloilta. Toimitamme laatutuotteitamme kaikkiin maanosiin ja asiakaskuntamme koostuu alan johtavista yrityksistä, kuten CATERPILLAR, PONSSE, SANDVIK ja VOLVO. Valoissa käytämme uusinta tekniikkaa ja tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia. Olemme kasvava yritys, joka panostaa automaation ja työmenetelmien kehittämiseen.

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
16.05.2023
Viitenumero
16705856
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856