Pohjanmaa

Tuotantotyöntekijöitä

Haemme Ab Rani Plast Oy:n palvelukseen Teerijärven tehtaalle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ kesän ja syksyn alkaviin tarpeisiin. Haluatko työskennellä tuotantolaitoksen monipuolisissa tehtävissä? Omaatko aktiivisen ja oma-aloitteisen työotteen sekä haluat myös oppia uutta? Jos tunnistit itsesi, niin lue lisää!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Tehtäviisi kuuluu erilaiset kalvonvalmistukseen liittyvät työt. 

Odotamme

Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Aikaisempaa kokemusta kalvonvalmistuksesta ei vaadita. Riittää, että olet reipas ja haluat oppia uutta. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavan kansainvälisen yrityksen palveluksessa ja mielenkiintoisen kokoaikaisen työn. Tervetuloa työskentelemään luovaan ja inspiroivaan työyhteisöön. Työhön sisältyy kattava perehdytys asiantuntevalta henkilökunnalta. Työtä tehdään 12-tunnin vuoroissa klo 07-19 ja 19-07 neljä päivää, jonka jälkeen on kuuden päivän vapaajakso. 

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.  

Ab Rani Plast Oy

Perheyritys Rani Plast on Pohjoismaiden johtava kestävien ja laadukkaiden pakkausratkaisujen valmistaja. 65 vuoden aikana olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi, joka vie tuotteitaan yli 50 maahan ja jolla on yli 250 miljoonan euron liikevaihto.

Katso Rani Plast esittelyvideo alla olevasta linkistä.
<https://www.raniplast.com>

Sijainti
Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
31.05.2023
Viitenumero
16947078
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856