Keski-Pohjanmaa

Turvallisuus-/laatuasiantuntija

Oletko kiinnostunut työturvallisuus ja laatuympäristöstä? Haemme SK Protect Oy:n palvelukseen Kokkolan toimistolle turvallisuus- ja laatuasiantuntijaa.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Asiantuntijan työ on monipuolista ja pääset toimimaan asiakasyritysten kehittämistehtävissä mm. turvallisuus- ja laatupäällikön roolissa. Asiantuntijatyöt toteutetaan projektin laajuudesta riippuen itsenäisesti tai asiantuntijatiiminä. Vahva asiantuntijaorganisaatiomme kokemus ja osaaminen on kuitenkin käytössäsi ja työsi tukena ovat kollegat, esihenkilösi ja työkalut, jotka mahdollistavat työn tekemisen joustavasti aikaan tai paikkaan sitoutumattomasti. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön osaamisen, mielenkiinnon ja asiakasprojektien mukaan. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta esimerkiksi työsuojeluasioiden, laadun, johtamisen tai ympäristö- ja vastuullisuusasioiden kehittämisen parissa. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja kykenet toimimaan sekä projektien vetäjän että asiantuntijan roolissa useissa samaan aikaan rinnakkain toteutettavissa kehittämisprojekteissa. Viihdyt asiakastyössä kehittämässä, sparraamassa ja kouluttamassa. Kommunikoit sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

SK Protect Oy tarjoaa sinulle:

– Vakituisen työsuhteen, kuukausipalkan ja monipuolisen tehtävän asiakasprojekteissa
– Kannustavan kuukausibonusmallin ja erilaiset etä- ja hybridityöskentelymallit
– Mahdollisuuden vaikuttaa itse työhönsä sekä sisällön, että työntekopaikan suhteen
– Kattavan perehdytyksen, viihtyisän työympäristön sekä modernit työvälineet
– Tuemme henkilöstömme hyvinvointia kattavalla terveysvakuutuksella ja jäsenyydellä henkilöstörahastossamme sekä mm. ePassi- ja työsuhdepolkupyöräeduilla

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolian kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.6.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

SK Protect Oy

Protect tuottaa asiakkailleen palvelua, joka auttaa heitä toimimaan vastuullisesti turvaamalla yrityksen henkilöstön, ympäristön ja liiketoiminnan. Tällä tavoin asiakkaat voivat varmistaa oman yrityksensä suorituskyvyn estämällä onnettomuudet ja poikkeamat sekä vähentämällä niiden jälkivaikutuksia.

Palvelumme kattavat HSEQ-asiantuntijapalvelut sekä Saas-palveluna toimitettavan PRO24 -järjestelmän. Meillä on vahvaa osaamista erityisesti laatu-, palo-, kemikaali-, ympäristö- ja työturvallisuudesta. Asiantuntijapalvelumme kattavat myös johtamisjärjestelmien rakentamisen ja kehittämisen.

Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa, Helsingissä, Tampereella ja Pietarsaaressa. Protectilla työskentelee yhteensä 40 henkilöä. Tytäryhtiömme Protect Estonia aloitti toimintansa Virossa keväällä 2020. Kokkolan pääkonttorillemme valmistuu uudet nykyaikaiset tilat vuoden loppuun mennessä. Lisätietoja www.protect.fi

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.06.2023
Viitenumero
17027265
Yhteyshenkilö

Juha-Pekka Myllykangas

juha-pekka@poolia.fi

p. +358 20 7290 855