Orimattila

Tutkimus- ja tuotekehitys suunnittelija

Haemme nyt asiakkaallemme Allu Innovation and Research Center Oy:lle kehityshaluista ja idearikasta Tutkimus- ja tuotekehityssuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävänäsi on kehittää uusia tuotteita kone- ja laitepuolelle. Vastuullasi on prototyyppien suunnittelu, testaaminen ja kehittäminen valmiiseen tuotantoon asti. 

Tehtävässä on etätyömahdollisuus, mutta virallinen työpaikka sijaitsee Pennalassa, Orimattilassa.

Edellytykset

  • Kokemusta suunnittelusta ja projektinhoidosta
  • Näyttöä kehittämistäsi suunnitteluprojekteista
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • Kokemus Solid Works- ohjelmistosta on hyötyä
  • Lujuuslaskennan osaaminen on etu

Ennen kaikkea arvostamme kehityshaluista ja idearikasta työasennetta!

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultit Kati Rahikka (020 7290 833 tai kati@poolia.fi) ja Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi)

Allu Innovation and Research Center Oy

Vuonna 1985 Ideachip Oy Insinööritoimisto nimellä toimintansa aloittanut Allu-konserni on Suomen ensimmäinen ympäristöteknologiaan keskittynyt yritys.

Yrityksen tavoitteena, sen perustamisesta lähtien, on ollut kehittää innovatiivisia ratkaisuja tuottamaan lisäarvoa asiakkailleen. Allu onkin seurannut aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia ja asiakkaiden erilaisia tarpeita, kehittäen uusia teknisiä ratkaisuja ja menetelmiä. Tämä on vaatinut yritykseltä jatkuvaa innovatiivisuutta ja muutosvalmiutta – tuo panostus on kannattanut.

Allu Group on kasvanut merkittäväksi laitetoimittajaksi sekä ympäristö- että maanrakennusalalla, niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Yrityksen kehittämä seulamurskainmenetelmä ja siitä tuotettu Allu Transformer on vuosikymmenien ajan ollut yhtiön lippulaivatuote.

Sijainti
Orimattila
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
22.05.2023
Viitenumero
12788726
Yhteyshenkilö

Kati Rahikka

kati@poolia.fi

p. +358 20 729 0833