Kokkola, Tampere, Helsinki

Tutkimushaastattelija

Etsimme nyt asiakkaallemme joustavaa ja sosiaalista tutkimushaastattelijaa pikaisella aikataululla:Tampereelle, Vaasaan, Kokkolan, Seinäjoelle, Kouvolaan, Turkuun, Riihimäelle, Porvooseen, Espooseen, Vantaalle, Helsinkiin, Vihtiin
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävä

Työtehtäviin kuuluu sopia haastateltavien kanssa tapaaminen ja tehdä haastattelu joko heidän kotonaan tai esim. kirjastossa. Vastaajat ovat saaneet kirjeitse kutsun tutkimukseen. Haastattelujen aiheita ovat erilaiset työelämään liittyvät seikat, kuten työaika, työn organisointi, työn ja vapaa-ajan tasapaino sekä työhön liittyvät terveyskysymykset. Palkallinen kokopäivän kestävä perehdytys pidetään Helsingissä 7.5.

Odotamme

Odotamme työntekijältä aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävä edellyttää tietokoneen peruskäytön osaamista, täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tarvitset omaa autoa ja sen käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle juhannukseen asti joustavaa osa-aikatyötä. Työtä tehdään pääsääntöisesti iltaisin ja satunnaisesti lauantaisin.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käymme hakemukset läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian HR-konsultit Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 ja HR-konsultti Malena Borén puh. 040 685 5200.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Kokkola, Tampere, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
16.04.2024
Viitenumero
19711460
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854