Kittilä

Tutkimushaastattelija lentokentälle

Haemme tutkimushaastattelijaa määräaikaisiin projekteihin Kittilän lentokentälle!

Työtehtävän kuvaus

Etsimme tutkimushaastattelijaa tekemään Kittilän lentokentälle kuluttajatutkimusta lähteville matkustajille. Työ on projektiluontoista ja työvuoroja on joulukuussa arviolta 9 ja tammi-maaliskuussa noin 3 kuukaudessa. Vuoroja voi olla aamuisin ja iltaisin, sekä arkisin ja viikonloppuina. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi ja toiveesi otetaan huomioon.

Hakemallamme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Asiakaspalveluhenkisyyttä tarvitaan, koska työssä kohdataan ihmisiä ja pyritään saamaan heidät kiinnostumaan tutkimukseen osallistumisesta. Työ alkaa hyvällä palkallisella perehdytyksellä. Palkkaus on kiinteä tuntipalkka. Projektiluontoisuuden vuoksi työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn lisäksi.

Hakijan profiili

Hakijalta toivotaan tehokkuutta, huolellisuutta ja tunnollisuutta työskentelyssä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme myös ruotsin kielitaitoa ja kaikki muu kielitaito luetaan eduksesi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Lentokentällä työskentelyä varten työntekijästä tehdään turvallisuusselvitys, joten hakijalla tulee olla nuhteeton tausta.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna@poolia.fi/ puh. 020 7290 852.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Kittilä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
18.09.2023
Viitenumero
17970691
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852