Kittilä

Tutkimushaastattelija lentokentälle

Haussa nyt tutkimushaastattelija projektiin Kittilän lentokentälle!

Työnkuva

Etsimme tutkimushaastattelijaa tekemään Kittilän lentokentälle kuluttajatutkimusta lähteville matkustajille. Työ on projektiluontoista ja vuoroja tehdään 2-3 kertaa kuukaudessa, joulukuussa enemmän. Töitä on tarjolla lokakuusta joulukuulle sekä mahdollisesti keväällä 2025. Vuoroja voi olla aamuisin ja iltaisin, sekä arkisin ja viikonloppuina. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi ja toiveesi otetaan huomioon.

Hakemallamme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Asiakaspalveluhenkisyyttä tarvitaan, koska työssä kohdataan ihmisiä ja pyritään saamaan heidät kiinnostumaan tutkimukseen osallistumisesta. Työ alkaa hyvällä palkallisella perehdytyksellä. Palkkaus on kiinteä tuntipalkka. Projektiluontoisuuden vuoksi työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn lisäksi.

Odotamme

  Hakijalta toivotaan tehokkuutta, huolellisuutta ja tunnollisuutta työskentelyssä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme myös ruotsin kielitaitoa ja kaikki muu kielitaito luetaan eduksesi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön tässä tehtävässä. Lentokentällä työskentelyä varten työntekijästä tehdään turvallisuusselvitys, joten hakijalla tulee olla nuhteeton tausta.

  Kiinnostuitko?

  Hae jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi tai Christa Sebire, christa@poolia.fi.

  Poolia

  Making your job even better

  Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

  Sijainti
  Kittilä
  Työsuhteen tyyppi
  Määräaikainen
  Ilmoitus jätetty
  05.07.2024
  Viitenumero
  20006077
  Yhteyshenkilö

  Christa Sebire

  christa@poolia.fi

  p. +358 20 7290 852