Pori

Tutkimusrekrytoija

Etsimme nyt asiakkaallemme Norstatille asiakaspalveluhenkistä tutkimusrekrytoijaa Poriin!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuvaus

Tehtävässä rekrytoit ihmisiä mukaan monimuotoisiin markkinatutkimushaastatteluihin – esimerkiksi ryhmäkeskusteluihin ja palveluiden käytettävyystestauksiin. Osallistujia rekrytoidaan asiakkaan antamien kriteerien mukaisesti. Pääosin rekrytoit tutkimuksesta jo kiinnostuneita osallistujia valmiista kuluttajapaneelista. Kyseessä ei ole myyntityö. Työt ovat projektikohtaisia ja ne sopivat siksi hyvin esim. opiskelijoille tai lisäansioita haluaville. Työvuorot voivat olla satunnaisia tai toistuvia – joustavasti sopimuksen ja tilanteesi mukaan. Töitä tehdään arkisin.

Etsimämme henkilö ilmaisee itseään selkeäsanaisesti eikä pelkää tarttua puhelimeen, joka toimii pääsääntöisenä työkaluna. Tartut mielelläsi haasteisiin ja olet luonteeltasi tarkka, tehokas, luova ja kohtelias. Tutkimusaiheet vaihtelevat yhteiskunnallisista aiheista tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin.

Edellytämme sinulta

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä kommunikointitaitoja
  • Reippautta
  • Luotettavuutta ja tarkkuutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Täysi-ikäisyyttä

Arvostamme

  • Aiempaa asiakaspalvelukokemusta 

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän
  • Kattavan palkallisen perehdytyksen

Työn aloitusta edeltävät koulutukset järjestetään Norstatin Porin toimistolla (Eteläkauppatori 4) joustavasti ja koulutuksista maksetaan palkka.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, s-posti: viivi@poolia.fi/ puh. 0207290850.

Norstat Finland Oy

on Suomen suurin markkinatutkimusalan tiedonkeruuyritys. Yritys tekee vuosittain yli 250 000 markkinatutkimushaastattelua kuluttajille. Lue lisää yrityksestä täältä: https://norstat.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Pori
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
12.04.2024
Viitenumero
17591080
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854