Urjala

Työhön osallistuva työnjohtaja

Haemme aktiivista työhön osallistuvaa työnjohtajaa asiakasyrityksellemme Painosorvaamo Painopojat Oy:lle.

Tehtävän kuvaus: 

Etsimme aktiivista ja oma-aloitteista työhön osallistuvaa työnjohtajaa, joka vastaa tuotannon sujuvuudesta, varastonhallinnasta, tuotteiden laadusta ja oikeellisuudesta, tuotannonsuunnittelusta sekä tilausten lähetyksistä ja toimitusajoista. Työtehtäviin kuuluu myös työntekijöiden ohjaaminen, tukeminen ja ongelmanratkaisut arjen haasteissa. Tehtävässä on esimiestyötä ja odotamme hakijalta kykyä toimia lähiesimiehenä.  

Työ on kokoaikatyötä ja työajat sijoittuvat 6-16 väliselle ajalle. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaallemme Painosorvaamo Painopojat Oy:lle.  

Vaadittu tausta: 

  • Kokemusta työnjohdon tehtävistä ohutlevyalalta ja/tai alihankinta konepajalta
  • Metalli- tai valmistavan teollisuuden kokemus eduksi
  • Työtehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön
  • Hyvät valmiudet toimia tuotannon lähiesimiehenä
  • Englannin kielen taito
  • Perus Office-taidot, tuotannonohjausjärjestelmä Lemonsoftin tuntemus katsotaan eduksi

Jos olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja motivoitunut työnjohtaja, saatat olla etsimämme henkilö. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian! Käymme hakemukset läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan: viivi@poolia.fi/ 0207290850 sekä Neea Turunen: neea@poolia.fi/ 0207890243 

Painosorvaamo Painopojat Oy 

Valmistamme painosorvaamalla pyörähdyskappaleita teollisuuden ja teknisen kaupan moniin tarpeisiin. Ohutlevyä mekaanisesti muotoilemalla syntyy yhtenäinen, muotin mukainen saumaton kappale, joka voi olla esim. puolipyöreä, kartio tai lukuisten erilaisten muotojen yhdistelmä. Parhaan muodon ja toimivuuden vuoksi tarjoamme myös suunnitteluapua jo tuotteen varhaisessa kehitysvaiheessa. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Urjala
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
05.07.2024
Viitenumero
20006746
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850