Helsinki

Ulkomaanliikenteen päällikkö

Asiakkaamme Jääsaukko Oy etsii vastuunottokykyistä ULKOMAANLIIKENTEEN PÄÄLLIKKÖÄ Helsingin Kalasatamaan!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Löytyykö sinulta kertynyttä kokemusta ulkomaan tavaraliikenteen parista? Siinä tapauksessa tämä työnkuva voisi kiinnostaa sinua! Ulkomaan liikennepäällikön tehtävässä vastuualueessasi yhdistyy myynti, operatiivinen liikenteenhoito sekä oman osastosi kehittämistoiminta. Tehtävä on luonteeltaan itsenäistä ja vastuullista, joten etsimällämme henkilöllä on menestyshaluinen asenne ja näyttöä itseohjautuvuudesta. Kyseessä on kokoaikainen arkipäivätyö, jossa töitä tehdään pääsääntöisesti klo 8:00-16:00.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan Jääsaukko Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytykset

Sinun ei ole välttämätöntä olla vastaavanlaisen toimenkuvan pitkän linjan konkari, mutta vahva motivaatio sekä aiempi kokemus ulkomaan liikenteestä on tärkeää. Lisäksi tietotaito lämpösäädellyiden kuljetusten parista luetaan isoksi vahvuudeksi. Odotamme hakijoilta myös sujuvia suomen- sekä englannin kielen viestintätaitoja.

Tarjoamme sinulle

itsenäisen ja monipuolisen arkipäivätyön vastuullisessa roolissa. Palkkaus mukautuu osaamiseesi ja voi siten kehittyä sinun kehittyessäsi. Saat tehtävässä menestymiseksi kattavan perehdytyksen sekä tiiviin työyhteisön tuen.

Kiinnostuitko?

Hienoa, jätä siis hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan: viivi.chan@poolia.fi/ puh. 0207290850.

 

Jääsaukko Oy

on Saukko Groupiin kuuluva kotimainen laadukkaiden lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden varastointi- ja kuljetuspalvelujen tarjoaja, jonka suuri logistiikkajärjestelmä kattaa koko Euroopan.

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.04.2023
Viitenumero
14233605
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850