Varkaus

Valokuitumyyjä

Oletko sinä seuraava valokuitumyynnin tähti? Etsimme intohimoista ja energistä tiimipelaajaa tuomaan yhteydet elämään Varkauden alueella asiakkaallemme, MPY Telecom Oyj:lle!

Työtehtävä 

sisältää valokuituliittymien ja niihin liittyvien palveluiden esittelyä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. Työssä menestyy sanavalmis ja myyntihenkinen persoona, jolla on rohkeutta kohdata ihmisiä kasvokkain ja paloa kehittyä myynnin ammattilaisena. Tehtävässä tapaat potentiaalisia asiakkaita ovelta ovelle, puhelimella sekä ständeillä kauppakeskuksissa. Aiempi kokemus myyntitehtävien parissa katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on vahva motivaatio ja halu menestyä. Työsuhteen alussa on kahden päivän koulutus. Työaika on joustava ja työtunteja tarjoamme joustavasti tilanteesi ja toiveesi huomioiden. Tämä sopii siis hyvin opiskelijoille tai toisen työn oheen. Liity MPY:n joukkoon ja luo menestyksekäs urapolku valokuitumyynnin parissa!

Lue lisää yrityksestä ja tehtävästä tästä. 

Edellytykset

Toivomme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Sujuva suomen kielen taito on ehdoton valttikortti tässä tehtävässä. Se auttaa sinua luomaan vahvan yhteyden asiakkaisiin ja välittämään viestit selkeästi ja vaikuttavasti.

Kaiken lähtökohtana on myyntihenkinen asenne ja jatkuva halu kehittyä. Sinua tuetaan ja kannustetaan kasvamaan myynnin ammattilaiseksi, joka loistaa omalla persoonallaan ja innostaa muita mukaansa.

Tarjoamme

Tämä työ tarjoaa sinulle monipuolisuutta ja mahdollisuuden jatkuvasti kehittää ja haastaa myyntitaitojasi. Joka päivä on erilainen ja täynnä uusia tilaisuuksia menestyä.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja esiteltäviin palveluihin, jotta voit astua rooliisi varmuudella ja itseluottamuksella. Haluamme sinun menestyvän, ja siksi tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan tuen.

Tarjoamme kiinteän myyntipalkan ja houkuttelevan myyntibonuksen lisäksi lounassetelit ja työterveyshuollon.

Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena Poolia Henkilöstövuokrauksen kautta, mutta sinulla on loistava mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi suoraan asiakkaan omille listoille tämän jälkeen, missä sinulla on tilaa kasvaa ja rakentaa uraa, joka innostaa ja motivoi sinua joka päivä!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi/ puh. 0207290850

MPY Telecom Oyj

tuottaa paikallisia asiantuntijapalveluita kuluttajille, pienyrityksille, yrittäjille sekä operaattoriasiakkaille. MPY Telecomin palveluihin kuuluvat nettiliittymät, TV-palvelut sekä digitaalisen arjen palvelut. Yritys toimii paikallisesti Etelä-Savossa sekä Orimattilassa, Joutsassa, Leppävirralla, Suonenjoella ja Varkaudessa, ja valtakunnallisesti Digitalkkarit -palvelullaan. Näiden lisäksi yritys tarjoaa valokuiturakentamista niin kotitalouksille kuin taloyhtiöille. Lue lisää: https://www.mpy.fi/mpy.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Varkaus
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
29.04.2024
Viitenumero
18175099
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850