Vantaa

Varaosamyyjä

Etsinnässä asiakaspalveluhenkinen varaosamyyjä!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Toimenkuva

Tarjolla mielenkiintoinen työ korkealaatuisten sisä- ja ulkotilojen teknologiatuotteiden parissa. Myyntitehtävien rinnalla tehtäväsi on tarjota asiakkaille laadukasta asiakaspalvelua, tyypillisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Työssä menestyminen vaatiikin loistavia sosiaalisia taitoja, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä asiakaslähtöistä asennetta. Voidaksesi auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, tulisi sinulla olla myös ymmärrystä tekniikasta. Tässä tehtävässä pääset myös kehittämään itseäsi. Toivottavasti olet siis kehittymishaluinen kaveri! 

Tehtävässä käytät SAP-järjestelmää ja muita tietojärjestelmiä sekä tavanomaisia toimisto-ohjelmia, joten odotamme sinulta hyviä IT-taitoja. Aiempi kokemus SAP-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myös kaupan alalta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on plussaa! Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja työtä tehdään arkisin klo 8–16. 
 

Kiinnostuitko?  

Hienoa! Jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi tai Christa Sebire, christa@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
08.07.2024
Viitenumero
20015705
Yhteyshenkilö

Christa Sebire

christa@poolia.fi

p. +358 20 7290 852