Lempäälä

Varastopäällikkö

Etsimme toimeliasta varastopäällikköä asiakasyrityksellemme Calderys Finland Oy:lle Lempäälään.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva

Tässä työssä pääset ottamaan vastuuta varaston ja materiaalien hoidosta sekä toimimaan pienen tiimin esihenkilönä. Työtehtäviisi kuuluu dokumentointia, toimitusten vastaanottoa, inventaariota, henkilöstön informointia, trukilla ajamista ja muita varastonhoitoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi sinun tulee olla valmis matkustamaan Turkuun n. 1 krt/kk. Työ on kokoaikatyötä arkisin klo 8-16, mutta kiireisinä aikoina edellytämme mahdollisuutta joustoon. Työsuhde on vakituinen.

Odotamme

Etsimme kehittymishaluista henkilöä, joka ei pelkää tarttua työhön, ja jolle työturvallisuus on tärkeää. Työssä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, organisointitaitoja sekä tietokoneen käyttötaitoa. Myös kokemusta trukin käytöstä (tai trukkikortti) ja englannin kielen perustaitoa tarvitaan tässä työssä. Eduksi katsotaan kokemus varasto- tai logistiikkatyöstä, SAP-osaaminen sekä kokemus esimiestyöstä. Arvostamme kehittävää ja palveluhenkistä työotetta.

Vaatimukset

  • Erinomainen suomen kieli, suullinen ja kirjallinen
  • Trukin käyttökokemus tai trukkikortti
  • Kokemus varastotyöstä
  • Hyvä fyysinen kunto

Tarjoamme

  • Osaamisen ja kokemuksen huomioivan, kilpailukykyisen palkkauksen
  • Koulutuksen tehtävään
  • Työntekijöistään hyvää huolta pitävän työyhteisön ja hyvällä yhteishengellä varustetun tiimin, jossa toimitaan yhdessä ja autetaan muita
  • Monipuolisen tehtävänkuvan, joka mahdollistaa kehittymisen uralla
  • Kasvavan ja kehittyvän toimintaympäristön

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi ja Christa Sebire, christa@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

HUOM! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
11.06.2024
Viitenumero
19926220
Yhteyshenkilö

Christa Sebire

christa@poolia.fi

p. +358 20 7290 852