Espoo

Varastotyöntekijä

Asiakkaamme Dana SAC Finland Oy etsii vastuuntuntoista ja motivoitunutta  varastontyöntekijää monipuolisiin varastotehtäviin Espoon Koskeloon! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva 

Oletko sinä etsimämme logistinen osaaja, joka nauttii työssä monipuolisuudesta ja vastuunotosta? Tarjolla mukava arkipäivätyö vastuullisessa roolissa varastotöiden parissa. 

Tässä tehtävässä pääset vastaamaan Dana SAC Finland Oy:n logistiikasta. Työpäiväsi sisältävät vaihtelevasti erilaisia varastotehtäviä, esimerkiksi tuotteiden lähettämistä ja vastaanottamista, kuljetus- ja materiaalitilausten tekemistä, inventaarioita ja varastotoiminnan kehittämistä. Ajoittain meininki voi muuttua hektiseksi, joten tehtävässä menestyminen edellyttää paineensietokykyä, maalaisjärkeä ja priorisointitaitoja. Lisäksi tässä työssä tarkkuus on valttia ja huolellisuus onkin tärkeä piirre työssä. 

Odotamme 

aiempaa kokemusta logistiikka-alalla työskentelystä, motivoitunutta työasennetta sekä suomen- ja englannin kielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työssä keskeisiä käyttöjärjestelmiä ovat ERP, Office365 ja SAP B1, joten osaaminen näiden saralla nähdään tärkeänä vahvuutena, mutta ei välttämättömänä. Lisäksi trukinajotaito, ensiapukoulutus ja työturvallisuuskortit katsotaan eduksesi.

Tarjoamme 

mukavan säännöllisen työn monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa. Tämä tehtävä on myös erinomainen mahdollisuus kehittää itseä logistiikka-alan osaajana mukavassa työympäristössä, jossa aika ei käy pitkäksi. Näissä hommissa on helppo viihtyä pitkään! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja vahvan tuen. 

 

Kiinnostuitko? 

Jes! Mikäli tunnistit itsesi sopivaksi henkilöksi tähän tehtävään, niin käythän pian laittamassa hakemuksen tulemaan järjestelmämme kautta: emme käsittele sähköpostihakemuksia. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, sp. viivi.chan@poolia.fi.

 

Dana SAC Finland Oy 

tarjoaa sähkömekaanisia sekä hydraulisia järjestelmiä mobiili- ja teollisuusapplikaatioihin sekä huolto-, modernisointi ja suunnittelupalveluita näihin liittyen. Yhtiö toimii osana Dana -konsernia ja voi siten tarjota kansainvälisellä tasolla merkittävää alan asiantuntijuutta paikallisesti. Lue lisää yrityksestä ja sen tuotteista sekä palveluista täältä: https://www.dana-industrial.com/fi/map/dana-sac-finland/ 

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
17.05.2023
Viitenumero
16788645
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850