Sipoo

Varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme AT-Tuote Oy:lle varastotyöntekijää Sipoon Martinkylään!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävän kuvaus

Varastotyöntekijänä pääset tekemään erilaisia varastointitehtäviä, kuten keräilyä ja hyllytystä. Työhön kuuluu myös tuotteiden lähettämistä sekä muita logistiikkavaraston hommia. Trukin ajaminen ei pääsääntöisesti sisälly työpäiviisi, vaan varastolla on trukinkuljettajat erikseen. Jos trukin kuljettamiseen tulee tarve, siihen kyllä koulutetaan, joten trukkikorttia emme sinulta edellytä. Varastolla on tiivis muutaman hengen työporukka, joten työkavereilta saat tukea työhösi.

Etsimältämme tekijältä löytyy myös C-ajokortti, sillä varastotehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluu kuljetustehtäviä. Kuljetustehtävät pitävät sisällään enimmäkseen tuotteiden kuljetusta tuotannon ja varaston välillä sekä satunnaisesti myös asiakkaiden varastolle. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Martinkylässä, mutta kuljetus ja muita tehtäviä saattaa olla lisäksi Sipoon ja Pornaisten toimipisteissä. Kuljetustehtäviä varten sinulla tulisi olla C-ajokortti ja ammattipätevyys. Kuljetustehtävissä ollaan tekemisissä vaaralliseksi luokiteltujen aineiden kanssa, joten myös ADR-lupa on eduksesi, muttei välttämätön. Lupa voidaan tarvittaessa suorittaa myös työsuhteen aikana.

Työpaikalle Martinkylään pääsee kulkemaan helpoiten autolla, joten sinulla olisi hyvä olla käytettävissä oma auto. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8-16 välille. Poikkeuksena kiireisimmät sesongit, jolloin voi olla joitakin viikonloppuvuoroja tai pidennettyjä työpäiviä. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus Poolian kautta.

Toivomme hakijalta:

– Kokemusta varastopuolen tehtävistä
– C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä
– Hyvää suomen kielen suullista taitoa
– Reippautta ja joustavuutta
– Motivoitunutta ja iloista työskentelyasennetta

Tarjoamme sinulle:

– Sopimuksen mukaisen palkkauksen
– Monipuoliset työtehtävät varaston ja kuljetuksen parista
– Mahdollisuuden pitkäaikaiselle työuralle 

Kiinnostuitko? 

Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi.

AT-Tuote Oy 

on vuonna 1986 perustettu teknokemia-alan yritys. He valmistavat omalla AT-tuotemerkillään mm. aerosolimaaleja ja teknisiä huoltoaerosoleja. Yrityksen tuotantolaitos sijaitsee Sipoossa, vajaan 40 km matkan päässä Helsingistä. Lue lisää: https://www.attuote.fi/

Sijainti
Sipoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
05.03.2024
Viitenumero
11542223
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850