Vantaa

Varastotyöntekijä

Asiakkaamme TECA Oy etsii ahkeraluonteista varastotyöntekijää kesäkaudeksi Vantaan Petikkoon! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva 

Hei sinä, perinteisissä varastotehtävissä viihtyvä ja kesäksi työtä tähyilevä tekijä, älä skippaa tätä! Tarjolla siistiä sisätyötä mukavilla arkipäivään sijoittuvilla työajoilla, joissa on vähän liukumaakin. Työnkuva on osaamisesi huomioivasti vaihtelevaa ja pitää sisällään yleisiä varastotehtäviä kuten keräilyä, tavaran vastaanottamista, lähettämössä työskentelyä ja inventointia. Työskentelet kivassa tiimissä, mutta kuitenkin itsenäisesti toimien. Etsimämme henkilö on ahkera ja positiivisen asenteen omaava tekijä, jolta löytyy intoa päästä hommiin! Kyseessä on kokoaikainen arkipäivätyö, jossa työvuorot sijoittuvat klo 7:00-15:00. 

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja työsuhde on määräaikainen: työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuun loppuun. 

Toivomme 

perustason käsitystä varastossa työskentelystä, eli jonkin verran aiempaa työkokemusta varastotehtävistä olisi hyvä olla. Trukinajotaito katsotaan vahvuutena, mutta se ei ole pakollista. Odotamme hakijoilta myös sujuvaa suomenkielentaitoa. 

Tarjoamme 

positiivisen kesätyökokemuksen mukavassa työnkuvassa, jossa on helppo viihtyä. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja tarvitsemasi varusteet. Käytössä on kaupan alan TES ja palkkaus on sen mukainen.

Kiinnostuitko? 

Nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmäämme mieluiten ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi

TECA Oy 

on vuonna 1938 perustettu teollisuustuotteiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Teollisuustuotteiden lisäksi TECA Oy tarjoaa vahvaa asiantuntijuutta erilaisten teollisuusratkaisujen ja -palveluiden muodossa. Kyseessä on omalla alallaan yksi Suomen johtavista toimijoista. Lue lisää: https://www.teca.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
19.02.2024
Viitenumero
15437064
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850