Uusimaa

Varastotyöntekijöitä keikkatyöhön

Haemme asiakasyrityksillemme varastotyöntekijöitä keikkatöihin Uudenmaan alueelle!

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi varastotyöntekijänä voi kuulua esimerkiksi kuorman purkua, tavaran vastaanottoa, hyllyttämistä, tuotteiden pakkaamista ja muita varastoon liittyviä tehtäviä. Töitä on tarjolla arviolta ainakin muutamia päiviä viikoittain.

Toivomme hakijalta

– aktiivista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
– hyvää fyysistä kuntoa
– hyvää suomen kielen taitoa
– trukkikokemusta

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Sijainti
Uusimaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
11.03.2024
Viitenumero
19495940
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850