Uusimaa, Helsinki

Ympäristöasiantuntija

Haemme asiakkaallemme Saint-Gobain Finland Oy:lle kokenutta ympäristöasiantuntijaa toimimaan osaksi EHS-tiimiä. Toimit yhteistyössä myös yrityksen kansainvälisen EHS-organisaation kanssa. Tehtävä on vakinainen ja sijainti on Helsingin pääkonttori Pitäjänmäellä tai jokin Etelä-Suomen alueen tehdastoimipisteistä. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista tehdastoimipisteillä. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti toimintaamme liittyvien ympäristö- ja maa-aineslupien hallinnoimisesta sekä toimintamme ympäristösääntelyyn liittyvästä vaatimustenmukaisuuden varmistamisesta. Tehtävässäsi ylläpidät ja kehität ISO14001-ympäristöjohtamisjärjestelmäämme ja toimit asiantuntijana liittyen toimintaamme liittyviin ympäristövaikutuksiin ja niitä koskevien selvitysten laatimiseen ja koordinointiin. Osallistut ja kehität myös toimintaamme liittyvää kemikaalihallintaa.

Edellytykset

Sinulla on useiden vuosien todistettu kokemus ympäristö- ja sääntelyalojen johtamisesta. Tehtävä edellyttää läheistä yhteistyötä tuotantolaitostemme henkilöstön kanssa, jonka vuoksi tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Mitä odotamme sinulta?  

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten teknisen korkeakoulun insinööri- ja/tai ympäristötieteiden maisterin tutkinto tai vastaava pätevyys
 • Sinulla on useiden vuosien todistettu työkokemus ympäristösääntelyn parissa työskentelystä
 • Useiden vuosien kokemus ympäristö-, vesi- ja maa-aineslupien hakemisesta, näihin liittyvien selvityksien laadinnasta sekä käsittelyprosessien tuntemus eri hallintoprosesseissa
 • Ympäristönsuojeluun liittyvän lainsäädännön hyvä tuntemus
 • Kokemusta viranomaisyhteistyöstä (kunnallishallinto, AVI- ja ELY-keskukset)
 • Tuntemusta ympäristöjärjestelmistä (esim. ISO 14001) ja niiden vaatimuksiin vastaamisesta
 • Kokemusta ympäristöasioiden hoidosta ja kehittämisestä
 • Oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja määrätietoinen työote laajan toimintakentän hoitamiseksi
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Innostusta ympäristönäkökohtien esiin tuomiseen, ympäristöriskien arviointiin ja ympäristövaikutuksemme jatkuvaan kehittämiseen
 • Kemikaalihallinnan tuntemusta
 • Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi.
 • Mukavan, asiantuntevan ja osaavan tiimin
 • Osaamisen kehittämiseen ja työturvallisuuteen panostavan yrityskulttuurin. Tarjoamme lisäksi kansainvälisen konsernin monipuolisen tuen sekä kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.
 • Kattavat työsuhde-edut ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
 • Top Employer-sertifioidun, vastuullisen työnantajan ja merkityksellisen tehtävän. Meillä on kunnianhimoiset vastuullisuustavoitteet ja korkeat tavoitteet toiminnan ympäristövaikutusten minimoimisessa – olemme Suomessa sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 ja maailmanlaajuisesti vuoteen 2050 mennessä.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian konsultti Maria Kostenko (020 7290 847 & maria@poolia.fi)

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Suunnittelemme, tuotamme ja toimitamme materiaaleja ja ratkaisuja, jotka toimivat hyvinvoinnin perustana nyt ja tulevaisuudessa. Materiaalejamme löytyy joka puolelta elinympäristöä ja jokapäiväistä elämää; rakennuksista, infrastruktuurista ja monesta teollisuuden sovellutuksesta. Tuotamme suorituskykyisiä ja turvallisia ratkaisuja, jotka lisäävät mukavuutta ja vastuullisuutta kestävän rakentamisen, resurssitehokkuuden ja ilmastonmuutoksen haasteisiin.

Liikevaihto 51,2 mrd. € – Toimimme 75 maassa – Meitä on yli 166 000 – tutustu meihin tästä

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Uusimaa, Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
25.03.2024
Viitenumero
15923169
Yhteyshenkilö

Maria Kostenko

maria@poolia.fi

p. +358 20 7290 847