Helsinki

Business Controller

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) etsii innokasta ja kehittämishaluista Business Controlleria vahvistamaan tiimiään. Jos olet valmis tarttumaan monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin ja haluat päästä osaksi motivoitunutta ja tulostavoitteellista tiimiä, tämä tilaisuus on juuri sinulle!
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Toimenkuvaasi sisältyy monipuolisesti erilaisia taloushallinnon tehtäviä. Työssäsi vastaat muun muassa liiketoiminnan kuukausituloksen laskemisesta, tilinpäätösraportoinnista, budjetoinnista ja sisäisestä raportoinnista. Tuet johtoa laadukkaalla taloudellisella raportoinnilla ja tulosanalyysillä. Vastaat lisäksi raportointi- ja ennustejärjestelmien kehittämisestä. Työ sisältää myös kuukausittaisia taloushallinnon rutiineja yhteistyössä ulkoistetun kirjanpidon kanssa sekä laskutusprosessin hoitamista ja kehittämistä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Edellytykset

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet energinen osaaja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen sekä esität rohkeasti uusia näkökulmia. Looginen päättelykyky, analytiikan hyödyntäminen ja ennen kaikkea kyvykkyys hahmottaa syy-seuraussuhteita ovat vahvuuksiasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien, joten tehtävässä menestyminen vaatii sinulta halua toimia ihmisten kanssa numeroiden lisäksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja pystyt työskentelemään sekä suullisesti että kirjallisesti englannin ja suomen kielillä. Aiempi kokemus Jeeves, MS Dynamics CRM, Power BI, QlikSense tai BizView -ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Tarjoamme

· mahdollisuuden hybridityöhön, tarvittavat työvälineet sekä hienot ja modernit työtilat Helsingin Töölössä
· hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen
· kattavan perehdytysohjelman
· mukavan, kansainvälisen työyhteisön
· lounas- ja liikuntaedut

Aalto EE:n ydinarvoja ovat vaikuttavuus, uteliaisuus ja kunnioitus. Aalto EE:llä pyritään aktiivisesti edistämään työyhteisön monimuotoisuutta ja sitä, että he toivottavat eri taustoista tulevat ihmiset tervetulleiksi niin työyhteisöönsä kuin asiakkaikseen ja ottavat jokaisen mukaan yhteisöönsä. Aalto EE toivoo hakijoiksi erilaisista taustoista tulevia henkilöitä.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen viimeistään 28.4.2024 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Pooliassa Tarja Laakso (tarja@poolia.fi / 020 7290 837) ja Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848).

Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Aalto University Executive Education and Professional Development

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) tarjoaa vaikuttavia liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden valmennus-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Aalto EE yhdistää laaja-alaisesti käytännön osaamisen sekä Aalto-yliopiston uusimman tutkimustiedon. Toimimme elämänlaajuisen oppimisen alustana liikkeenjohdolle ja asiantuntijoille heidän uransa eri vaiheissa, sekä organisaatioiden strategisena kumppanina mahdollistaen uudistumisen nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Koulutusohjelmamme antavat konkreettisia ratkaisuja, älyllistä pääomaa ja ammatillista etumatkaa niin yksilöille kuin organisaatioille.

Aalto EE:llä on kaksi tukikohtaa: päätoimistomme ja -koulutustilamme sijaitsevat Helsingissä, Aasian alueen toimintoja koordinoidaan puolestaan Singaporesta käsin. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia kansainvälisesti. Osana Aalto-yliopistoa Aalto EE:llä on kolme arvostetuinta yliopistomaailman laatuakkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Kuulumme näin ollen maailman instituutioista koostuvaan yhden prosentin parhaimmistoon. Lue lisää: www.aaltoee.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
17.04.2024
Viitenumero
16737892
Yhteyshenkilö

Tarja Laakso

tarja@poolia.fi

p. +358 20 729 0837