Kokkola, Vaasa

Undersökningsintervjuare

Vi letar nu efter en flexibel och social undersökningsintervjuare för vår kund med snabb tidtabell i Karleby-Vasa-regionen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Uppgifter

Arbetsuppgifterna inkluderar att boka möten med intervjupersoner och genomföra intervjuer antingen hemma hos dem eller t.ex. på biblioteket. Respondenterna har fått en inbjudan till undersökningen per post. Intervjuernas ämnen inkluderar olika arbetslivsrelaterade frågor, såsom arbetstid, arbetsorganisation, balans mellan arbete och fritid samt arbetsrelaterade hälsofrågor. En betald skolningsdag hålls i Helsingfors den 7.5.

Vi förväntar oss

Vi förväntar oss att den anställde är aktiv, initiativrik samt har goda kundbetjäningsskunskaper. Uppgiften kräver grundläggande datorkunskaper, fullvuxen ålder samt flytande kunskaper i finska och svenska. Du behöver ha tillgång till egen bil och för användning av den ges kilometrersättning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder flexibelt deltidsarbete fram till midsommar. Arbetet utförs främst på kvällar och ibland på lördagar.

Intresserad?

Ansök om tjänsten så snart som möjligt genom att registrera ditt CV på www.poolia.fi och länka din ansökan till denna tjänst. Vi går igenom ansökningarna redan under ansökningstiden. Mer information om tjänsten lämnas av Poolias HR-konsult Malena Borén tel. 040 685 5200.

Poolia

Making your job even better

Poolia är ett företag specialiserat på rekrytering, personaluthyrning, headhunting och underleverans. Vi rekryterar personal inom olika branscher i Finland, Sverige och Norge. Vi satsar på en högkvalitativ jobbsökarkänsla samt bra aktiv kommunikation under rekryteringsprocessens olika faser. Som medlem i Helan och som börsnoterat företag på OMX är vi åtagna att vara ansvariga i alla länder där vi verkar. Du hittar våra aktuella uppgifter enligt ansvarsfullhetslagen på www.vastuullinenyritys.fi. Se våra lediga jobb på www.poolia.fi.

Följ Poolia på sociala medier!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Observera! Genom att ansöka om denna position ger du tillstånd för lagring och användning av dina uppgifter enligt vår dataskydds- och registerbeskrivning.

Sijainti
Kokkola, Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
29.04.2024
Viitenumero
19777987
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854