Keski-Pohjanmaa

HR-praktikant

Vi söker en aktiv och engagerad HR-praktikant till vårt kontor i Karleby för att delta i stöduppgifter inom personaluthyrning och rekrytering, och för att stödja verksamheten för vårt toppteam i Karleby. I rollen får du bekanta dig med personalområdets och rekryteringens hemligheter samt lära dig olika arbetsuppgifter inom branschen.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Uppgifter

I dina uppgifter kommer du att fungera som ett stöd till HR-teamet genom att assistera i olika uppgifter. Du får delta i rekryteringsprocesser och lära dig hur en rekryteringsorganisation fungerar. Du kommer att arbeta med både kandidater och kunder samt hjälpa till med arbetsuppgifter relaterade till personaladministration. Vår verksamhet omfattar mångsidiga arbetsuppgifter inom branschen, så du har möjlighet att påverka din arbetsbeskrivning baserat på ditt intresse.

Är du den vi söker?

– Du har kunskaper i finska och svenska
– Du är studerande vid en yrkeshögskola eller universitet, till exempel en studerande inom företagsekonomi som är på slutspurten av dina studier, eller så är du på annat sätt intresserad av HR-branschen
– Du får studiepoäng från praktiken eller så är den ett obligatoriskt inslag i dina studier
– Du behärskar MS Office-verktygen väl och lär dig snabbt att använda nya system
– Du är initiativrik och vill utvecklas samt trivs med att arbeta i team

Vi erbjuder dig:

– Möjligheten att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet i en mångsidig roll
– En praktikplats på 4-6 månader där du självständigt får lära dig om rekryteringsbranschen
– Flexibla arbetstider på i genomsnitt 30 timmar per vecka, vilket gör det möjligt att utföra eventuella tentor parallellt med arbetet
– Ett genuint omtänksamt och stöttande team

Blev du intresserad?

Lämna in ditt uppdaterade CV och lite information om dig själv och din situation i vårt system på www.poolia.fi så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2024. Vi behandlar ansökningar redan under ansökningstiden. För mer information om tjänsten, kontakta dina framtida teammedlemmar HR-konsult Malena Borén på telefonnummer 040 685 5200 eller HR-konsult Jonna Tunkkari på telefonnummer 040 198 0427.

Poolia

Making your job even better

Poolia är ett företag specialiserat på rekrytering, personaluthyrning, headhunting och underleverans. Vi rekryterar personal inom flera olika branscher i Finland, Sverige och Norge. Vi satsar på en högkvalitativ jobbsökarkundupplevelse och på god aktiv kommunikation under olika faser av rekryteringsprocessen. Som medlem i Helan och som ett bolag noterat på OMX-börsen är vi engagerade i ansvarsfullhet i alla länder där vi verkar. Våra aktuella uppgifter enligt lag om beställaransvar hittar du på www.vastuullinenyritys.fi. Se våra öppna tjänster på www.poolia.fi.

Sijainti
Keski-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
09.04.2024
Viitenumero
19664241
Yhteyshenkilö

Malena Borèn

malena@poolia.fi

p. +358 20 7290 854